Microsites Fets i gent 07/10/2022

Una explosió a uns locals de Madrid provoca la mort d'un nen de 5 anys per inhalació de fum

La mare i el germà es troben en estat greu

ARA Andorra
1 min
Un moment posterior a l'explosió.

Andorra la VellaUn nen de cinc anys ha mort per intoxicació per inhalació de fum després de l'explosió en uns locals comercials al carrer Oslo del municipi d'Alcorcón, segons ha confirmat Emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

El germà del mort, de només nou mesos d'edat, ha estat traslladat a l'Hospital La Paz pels serveis d'emergències amb pronòstic greu en trobar-se en parada cardiorespiratòria a l'arribada dels sanitaris, però han pogut revertir-la i ho han traslladat en estat estable al centre hospitalari, segons les mateixes fonts. Aquest divendres continua amb pronòstic reservat.

La mare, de 30 anys, també ha entrat en parada, que els serveis mèdics han aconseguit revertir. Posteriorment, ha estat traslladada greu a l'Hospital de Getafe. Igual que el seu fill, presenta intoxicació per inhalació de fum. Aquest divendres continua "estable dins de la gravetat".

L'explosió s'ha originat entorn de les 19.15 hores en un local comercial en obres al carrer Oslo, 45, i l'incendi posterior s'ha estès amb fum cap als habitatges superiors, en total sis altures amb diversos números en cada portal. El fum s'ha estès des dels locals comercials cap als habitatges superiors d'un edifici de sis plantes i amb molts pisos.

stats