Microsites Fets i gent 12/09/2022

Instal·la càmeres per gravar a joves orinant als carrers de Salamanca i acaba detingut

La detenció va tenir lloc el passat divendres

ARA Andorra
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional patrulla el centre de Còrdova

Andorra la VellaLa Policia Nacional ha detingut a un home que va viatjar a Salamanca i va aprofitar l'inici de les festes de la capital per a instal·lar una càmera de vídeo de vigilància en un carrer del centre per a gravar a menors d'edat i joves mentre orinaven.

Segons ha informat la Subdelegació del Govern a Salamanca, la detenció es va produir divendres passat, dia 10, i després de passar a disposició judicial ha estat condemnat, en un judici ràpid, a una pena d'un any i mig de presó.

La setmana passada, la Comissaria de la Policia Nacional, dins del dispositiu de prevenció de delictes contra la llibertat sexual posat en marxa durant les Fires i Festes de Salamanca, va detectar la presència d'un delinqüent sexual d'origen estranger, concretament, japonès.

Després de sotmetre-li a vigilàncies i seguiments, l'home va ser detingut en la matinada del dia 10 després d'instal·lar una càmera de videovigilància en un cèntric carrer, d'abundant trànsit, i oculta entre dos contenidors, amb la intenció de gravar a menors d'edat i joves orinant.

stats