Microsites Fets i gent 02/07/2022

Leo Messi i Nandu Jubany, alineació de luxe per al Canut

El xef català obrirà un nou restaurant a l'històric hotel d'Escaldes adquirit l'any passat per l'empresa del futbolista argentí

ARA Andorra
1 min
El futbolista argentí Leo Messi i el cuiner Nandu Jubany.

Escaldes-EngordanyLes reformes a l'establiment que el grup hoteler de Leo Messi va comprar fa poc més d'un any a la família Canut avancen a bon ritme. L'objectiu de la societat participada pel crac argentí seria obrir a final d'aquest any. I ho faria amb una oferta gastronòmica de primer nivell. Segons ha pogut saber l'Ara Andorra, l'empresa de Leo Messi i Nandu Jubany haurien arribat a un acord perquè el xef català porti el restaurant del renovat establiment hoteler.

El fitxatge de Jubany respon a la voluntat de convertir l'hotel en un allotjament exclusiu, amb una trentena d'habitacions de luxe i una oferta pensada per executius d'alt nivell i clients de gran poder adquisitiu. En aquest sentit, a banda de la reforma de les habitacions, més modernes i confortables, també es renoven íntegrament espais comuns, com el que ocuparà la nova zona de 'fitness' i benestar, a més de l'espai gastronòmic que dirigirà Jubany.

La del Canut no és la primera incursió de l'estrella de la selecció argentina a l'hostaleria. Des que va crear la societat amb els seus socis, de fet s'anomenen MiM Hotels per les inicials de Messi i Majestic, han comprat diversos establiments. En tenen a Sitges, Vaquèira o Eivissa, entre altres.

stats