Microsites Fets i gent 24/08/2022

Dos menors ferits de gravetat després d'intentar fugir del foc a un incendi a Badalona

El foc es va declarar a les 9:30 hores en l'últim pis d'un edifici de cinc plantes

ARA Andorra
1 min
Treball de rescat dels Bombers de la Generalitat a la zona.

BadalonaUn incendi en un habitatge va tornar a provocar una tragèdia aquest dimecres. Tres persones de la mateixa família van resultar ferides, dues d'elles molt greus, en l'incendi declarat en un pis del carrer Quevedo de la localitat barcelonina de Badalona. Els dos ferits més greus, traslladats en estat crític a l'hospital Vall d'Hebron i al GermansTrias, són dos menors, de 13 i 15 anys, que van saltar per la finestra des d'un cinquè pis per a intentar fugir de les flames.

El foc es va declarar a les 9:30 hores en l'últim pis d'un edifici de cinc plantes, en el barri de la Salut. Segons els bombers que van intervenir en les labors de rescat, "el foc s'ha declarat molt ràpid i de forma molt virulenta". Quan van arribar fins a l'habitatge, van arribar al pis "els menors s'havien precipitat" al carrer.

La tercera persona ferida en el sinistre, el pronòstic del qual és menys greu, va ser rescatada pels Bombers a través de la façana de l'immoble. Té 18 anys. Durant el matí els especialistes investigaven en origen de l'incendi i encara queden incògnites per resoldre.

stats