Microsites 21/08/2020

Mofa a les xarxes per una sèrie de segells sobre Lleida

ARA Andorra
1 min
Mofa a les xarxes per una sèrie de segells sobre Lleida

Les xarxes socials han reaccionat amb sorna al segell que ha emès Correus amb imatges de Lleida. Ho explica en un article el diari 'La Mañana': dins de la sèrie anomenada '12 meses, 12 sellos', a totes les oficines de Correus han posat a la venda aquest mes d'agost un segell amb imatges de Lleida.

El 2017, va néixer una nova sèrie filatèlica on les províncies espanyoles serien protagonistes dels segells. La sèrie s’anomena '12 meses, 12 sellos'. Cada mes, una província espanyola seria protagonista del segell. La primera de les províncies que va enceta aquesta sèrie, va ser Guadalajara.

Durant aquest any 2020, les províncies escollides són A Coruña, Álava, Ceuta, Castelló, Huelva, Jaén, Lleida, Lugo, Melilla, Palència i Murcia.

Correos ha escollit una sèrie de símbols que considera representatius de la zona de Lleida, i els ha posat en forma de lletra 'LL'. Aquests són una bota d'esquí, una pera, unes closques de cargols, una ampolla de vi (Costers del Segre), muntanyes (els Encantats), els llacs d'Aigüestortes i Sant Maurici i la torre de Sant Climent de Boí i la Seu Vella.

stats