Patrocinat
Microsites / Gastronomia14/11/2021

Jordi Morea, forner d'Espícula, recupera el Pa del Pirineu

Està fet amb massa mare d’Andorra i una varietat de blat de la Seu d’Urgell que havia desaparegut

E.C.

Després de mesos fent proves, el prestigiós forner Jordi Morera ha presentat el ‘Pa del Pirineu’, una nova creació que només es pot trobar a Espícula de la segona planta dels Grans Magatzems Pyrénées. Està fet amb massa mare d’Andorra i la varietat de blat Florence Aurora de la Seu d’Urgell, que havia desaparegut i que Morera ha recuperat per a l'ocasió. “L’any passat li vam demanar a un pagès de la Seu que ens plantés tot un camp d’aquesta varietat i a l'estiu es va fer la sega. Hem estat fent proves fins ara i aquest novembre l’hem posat a la venda a Espícula”, ha assegurat Morera. El Pa dels Pirineus és una peça de quatre quilos que es talla al gust del client. Ell mateix l'ha volgut presentar al públic penjant una foto, a les xarxes socials, del pa acabat de fer.