Microsites  /  Gastronomia 23/11/2021

El plat que no pot faltar mai a taula per Nadal

Pyrénées Andorra ven de manera exclusiva, la darrera novetat del xef Nandu Jubany: els canelons de carn rostida

E.C.
2 min
Els canelons del Nandu, el nou producte de Pyrénées Andorra.

Andorra la VellaSi bé antigament els canelons servien per aprofitar les sobres del capó i la carn d'olla de l'àpat de Nadal, amb el temps, la seva popularitat els ha convertit en un plat amb personalitat pròpia. Els canelons ja no són un 'calaix de sastre' -o de nevera, més ben dit- on el menjar que ens sobrava quedava dissimulat amb muntanyes de beixamel, ara, són l'opció estrella en la majoria de cartes de bons restaurants i n'hi ha de totes les classes: freds i calents, fets amb pasta o embolcallats de verdures, de peix o de carn... però si hi ha un moment de l'any en què menjar canelons es converteix en una cita gairebé obligatòria és per festes (i no només el dia de Sant Esteve).

Sortit de canelons a Pyrénées Andorra

Com no tots tenim destresa a la cuina per fer-los de manera casolana, hi ha l'opció de comprar-los fets. Al supermercat de la segona planta dels Grans Magatzems Pyrénées trobareu moltes opcions, però des de fa pocs dies ja estan a la venda, de manera exclusiva, els que elabora el xef amb estrella Michellin Nandu Jubany seguint la recepta del seu prestigiós restaurant Can Jubany. "Els canelons han evolucionat durant molts anys d'ofici, però es tracta d'un dels plats més importants de la nostra tradició culinària i de la cultura popular", assegura el xef.

La trobada de Nandu Jubany, divendres passat a La Bohème de Pyrénées Andorra.