Agraïment a una col·laboració imprescindible

Els organitzadors dels Special Olympics 2018 destaquen la gran implicació dels voluntaris perquè la cita fos un èxit

Ana
1 min
La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, conversa amb el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, durant l'acte d'agraïment als voluntaris. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaEls voluntaris que van fer prendre part en els Jocs Special Olympics 2018 han rebut aquest dilluns l'agraïment dels organitzadors, que han recordat que sense la seva implicació la cita no hagués estat possible. Cal recordar que d'Andorra s'hi van inscriure unes 600 persones i que en total, entre Andorra la Vella i la Seu d'Urgell, les dues seus dels jocs, van ser més d'un miler les persones que van col·laborar amb l'esdeveniment esportiu.

Aquest dilluns el comú d'Andorra la Vella ha organitzat un acte en què també hi eren presents representants d'Special Olympics Andorra i del Govern i durant el qual s'ha destacat la gran tasca dels col·laboradors. D'aquesta manera, el coordinador de Polítiques de Joventut i Voluntariat del Govern, Agustí Pifarré, ha remarcat que va ser "realment fantàstic" veure que els voluntaris eren "com un atleta més" ajudant-los en el que calgués i animant-los. "Va ser una experiència única veure la implicació" dels voluntaris, ha remarcat.

De la seva banda, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha destacat el fet que s'hi va implicar "tothom", des de les escoles, a les empreses, les institucions i la societat civil, en general, perquè la cita fos "un èxit de participació i de públic" i sobretot, ha remarcat, per fer possible que els atletes visquessin "els jocs amb tanta il·lusió".

Quant al fet que se superés amb escreix el volum de voluntaris necessaris, el president d'Special Olympics Andorra, Àlex Terés, ha posat en relleu la capacitat de mobilització i que la resposta va ser "sensacional" i en aquest sentit ha afegit que la societat ha demostrat que quan es tracta "de ser solidaris, de tirar endavant projectes" com els jocs "respon i amb nota".

stats