Microsites 19/09/2014

Emocionant últim dia de competició a Anvers

Coraima Parrilla guanya la medalla de plata en 25 metres esquena amb un temps de 42.95. Sergi Cuberes és segon en llançament de pes

Jordi Domingo
1 min
Coraima Parrilla, medalla de plata en 25 metres esquena i Jenny Vilchez, quarta classificada

Andorra la VellaAquest divendres és l'últim dia de competició dels Special Olympics europeus d'estiu, que arriben a la seva fi. Un dia que s'han viscut noves emocions en el si de la delegació andorrana que ha augmentat els trofeus que portaran cap a casa.

La nedadora Coraima Parrilla ha aconseguit la seva primera medalla d'aquests jocs, una plata en 25 metres esquena amb un temps de 42.95, mentre que la seva companya Jenny Vílchez, que ha participat en la mateixa sèrie, ha estat quarta amb un temps de 44.96 i s'ha quedat a només un segon de la tercera.

Al camp d'atletisme l'atenció pels andorrans ha estat posada en el llançament de pes. Sergi Cuberes ha aconseguit la segona plaça. La creu ha estat per a Nelson Gonçalves que ha fet tres llançaments nuls i no ha pogut copsar el seu nivell.

Pel que fa al bocce Jordi Tarifa ha disputat el seu últim partit, contra Kazakhstan. Com expliquen des de la delegació "ha fet tres bones partides i una bola mal llançada en l'últim moment l'ha fet canviar totalment el joc deixant-lo sense possibilitat de medalla". El resultat de 3 a 7 l'ha atorgat la cinquena plaça.

Amb aquestes últimes vivències la delegació es prepara ja per a la gran cerimònia de cloenda, un espectacle que, asseguren des de l'organització, comptarà amb els millors intèrprets de Bèlgica. Serà aquest dissabte a les 15 hores a l'Sportpaleis d'Anvers.

stats