Nàdia Naudi aconsegueix l'or als campionats d'hivern de Suïssa

La delegació andorrana d'Special Olympics l'han format 4 esquiadors i 2 entrenadors

Agència Ana
1 min
L'equip d'Special Olympics Andorra desplaçat a Suïssa. / ANA

Andorra la VellaLa corredora de l'equip andorrà d'esquí alpí d'Special Olympics Nàdia Naudi ha aconseguit la medalla d'or als campionats d'hivern de Suïssa, celebrats aquest cap de setmana a la localitat de Villars-sur-Ollon.

Entre els dies 23 i 26 de gener, els campionats d'hivern de Suïssa han acollit les classificatòries i les finals d'esquí alpí, esquí de fons, snowboard, raquetes de neu i floorball. Hi han participat els equips nacionals de Suïssa, Mònaco, França, Itàlia, Irlanda, Holanda o Liechtenstein, entre altres.

Bon paper de la delegació andorrana, que amb 4 corredors i 2 entrenadors, ha aconseguit, a banda de l'or de Naudi, una quarta posició per Alisee Bouvier en el gran eslàlom intermedi i un cinquè i sisè lloc per Marc Vilarrubla i Sergi Cuberes, respectivament, en el gran eslàlom avançat.

Cal recordar que Special Olympics Andorra ha ampliat aquesta temporada les activitats esportives d'hivern. A més de l'esquí alpí, enguany s'han començat a practicar esquí de fons, raquetes de neu i snowboard, amb la mirada posada en els campionats europeus d'esports d'hivern que està previst que se celebrin el 2022.

stats