L'Andorra Ultra Trail Vallnord s'incorpora a l'Outdoor Race World Tour

A falta d'una setmana per l'inici de l'Edició X, prop de 2.900 corredors de 50 països han confirmat la seva assistència

Ara Andorra
1 min
Moments abans de la sortida d'una de les curses de l'AUTV. / ARXIU ANA

Andorra la VellaUna de les novetats de l'Edició X és l'acord que l'Andorra Ultra Trail Vallnord (AUTV) i Saetde, a través del departament Sport and Events, han arribat per tal que l'esdeveniment s'incorpori a l'Outdoor Race World Tour com a prova representant d'Andorra. L’Outdoor Race World Tour és un circuit mundial de curses de 'trail running' i aventura amb calendari anual que estableix un rànquing mundial de corredors 'outdoor'.

Aquest circuit mundial d'esports de resistència el conformen, entre altres, el Corsica Raid Adventure i la Transmarocaine, en què els participants en les diferents proves sumen punts en funció dels resultats. Un rànquing final amb 6.000 € de premis per als tres millors homes i dones, incentiva la participació internacional.

En aquest context, Ordino es prepara per acollir a partir del 3 de juliol els prop de 2.900 corredors de 50 països diferents que participaran a l’Andorra Ultra Trail Vallnord, una edició especial per l'organització que celebra el desè aniversari amb una festa a l'altura de l'esdeveniment.

Per altra banda, en el mateix marc cooperatiu, s’incorpora l’agermanament de l'Andorra Ultra Trail Vallnord amb l'Andorra Bike Race, de forma que els 'finishers' d'ambdues proves accediran a un obsequi exclusiu de reconeixement. Amb aquest agermanament, es busca incentivar la participació d'esportistes andorrans, però també internacionals per tal que visitin Andorra a l'entrada de l'estiu i a la tardor.

stats