Arrenca el Celestrail, la cursa "d'entrada en el món de l'ultra trail"

500 corredors més han sortit aquesta mitjanit de divendres a dissabte d'Ordino

ARA Andorra
1 min
Sortida del Celestrail /M.T.

OrdinoOrdino ha viscut aquesta mitjanit de divendres a dissabte la quarta sortida de la novena edició de l'Andorra Ultra Trail Vallnord. Ha estat el torn dels 500 corredors del Celestrail, que tenen per davant 83 quilòmetres (50 milles) i 5.000 metres de desnivell positiu, amb un recorregut exigent però amb alguns trams ondulats per recuperar-se després de tres grans colls a més de 2.500 metres d'altitud.

Per als aficionats a la muntanya, es tracta de la cursa d'entrada al món de l'ultra trail, ja que tal com assegura el director de cursa, Gérard Martínez, "el que l'acaba, mai es queda amb aquesta, li agafa el cuquet i va pujant". Està previst que els més ràpids arribin a Ordino aquest dissabte a les 10 del matí. El portuguès Armando Teixeira, segon classificat a la Ronda dels cims del 2014, i l'espanyol Salvador Marco, tercer al Celestrail de l'any passat, són alguns dels favorits.

Segons les darreres previsions meteorològiques, durant les properes hores no s'espera pluja ni tempesta elèctrica, ni molt de fred ni tampoc molta calor, de manera que es donaran unes condicions excel·lents per tal de poder anotar algun rècord.

stats