L'Andorra Ultra Trail escalfa motors

Els voluntaris d'anys anteriors han pogut escollir el punt de control de l'edició 2018, que vol tenir "un caire més popular"

ARA Andorra
1 min
Alguns dels voluntaris de l'AUTV de l'edició 2017 / AUTV

Andorra la VellaL'Andorra Ultra Trail Vallnord 2018 ja escalfa motors. Aquest dilluns al vespre els voluntaris d'anys anteriors han mantingut una reunió en la qual han pogut escollir el punt de control que ocuparan en l'edició de l'any que ve, i s'ha aprofitat per fer un reconeixement als voluntaris que han participat en l'esdeveniment durant cinc anys. Aquesta trobada, a més, ha servit perquè l'organització els agraeixi la feina feta i per presentar les novetats que hi haurà en la propera edició, que l'any vinent arriba a la desena.

D'aquesta manera, tal com comenta el director de cursa de la cita, Gérard Martínez, es vol "reforçar la qualitat de servei" de la cursa i, per aquest motiu, hi haurà modificacions tècniques i de seguretat. D'aquesta manera, per exemple, la cursa Eufòria serà objecte de canvis tècnics que no afectaran ni la distància ni el desnivell. També es pretén treballar en l'animació de la cursa perquè tingui "un caire més popular" i la població senti que és "una gran festa".

Prèviament a la reunió amb els voluntaris, hi ha hagut una altra trobada entre els responsables de l'equip organitzador que ha servit, també, per tractar les novetats de l'Andorra Ultra Trail Vallnord 2018, l'edició X.

stats