Microsites 28/02/2018

La Marató dels Cims 2018 tanca inscripcions

A menys de cinc mesos per a l'Edició X de l'Andorra Ultra Trail Vallnord ja es compta amb prop de 2.200 atletes de 47 països

ARA Andorra
1 min
Un corredor de l'Andorra Ultra Trail de l'any passat. / AUTV

Andorra la VellaL'organització de l'Andorra Ultra Trail Vallnord ha tancat les inscripcions per a la Marató dels cims, després d'arribar al límit de participants. El proper 2 d'abril es tornaran a obrir per substituir els dorsals que s'hagin donat de baixa. La Ronda dels cims, de 170 km i 13.500 metres de desnivell positiu, està encarant també la recta final d'inscripcions, a menys de cinc mesos per a la celebració de l'Edició X.

Fins al moment, prop de 2.200 atletes procedents de 47 països ja s’han inscrit en les diferents curses de l'esdeveniment, que es completa amb el Mític, de 112 km i 9.700 m de desnivell, el Celestrail, de 83 km i 5.000 m de desnivell, i Eufòria, de 233 km i 20.000 m, i que celebrarà el seu segon any de vida. També hi ha places per al Solidaritrail, la marxa solidària popular que consta de 10 km i 750 m de desnivell positiu.

Els andorrans, els espanyols i els francesos segueixen sent els més nombrosos a la cursa, tot i que el nombre de participants provinents d’altres parts del món segueix creixent (més de 500 al 2017). A més de corredors dels Estats Units, Anglaterra, Portugal, Itàlia o el Japó, països que sempre han estat presents a l’Andorra Ultra Trail Vallnord, en aquesta edició també s’hi sumaran valents de Madagascar, Pakistan i Tailàndia, entre d’altres.

Els organitzadors continuen treballant per oferir la millor cursa, tant a corredors com a espectadors, amb la mobilització de més de 400 voluntaris. Aquest any, 240 voluntaris ja s’han inscrit i han assistit a dues reunions de formació per estar ubicats en els més de 60 punts de control.

stats