Arrenca la Mític, de 112 quilòmetres, tercera cursa de l'Andorra Ultra Trail

Un total de 500 participants han pres la sortida des de la plaça d'Ordino

Amb un total de 500 participants, a les 10 de la nit d'aquest divendres Ordino ha tornat a viure una nova sortida d’una de les proves de l’Andorra Ultra Trail. Aquest cop ha estat la cursa Mític de 112 quilòmetres de distància i 9.700 metres de desnivell positiu la que ha tingut el protagonisme, amb un ambient únic. I és que l’hora era molt factible perquè la gent s’acostés a acomiadar als valents i valentes de la prova.

En el caire purament esportiu, Sabrina Solana i Teresa Forn es troben a totes les travesses per ocupar llocs capdavanters, de la mateixa manera que Nahuel Passerat i Vicente Parra, en la categoria masculina. El rècord de la categoria masculina el continua ostentant el francès Michel Lanne, des del 2012 amb un temps de 17 hores 48 minuts i 42 segons. Pel que fa al rècord de la categoria femenina l’ostenta l’andorrana Aida Fornieles, des del 2017, quan va aturar el crono en 23 hores 2 minuts i 26 segons.

Sigui com sigui, els 500 participants tindran per davant tot el divendres a la nit, el dissabte i el diumenge per creuar la meta i sumar així els 112 quilòmetres del recorregut.