Arrenca la Mític, de 112 quilòmetres, tercera cursa de l'Andorra Ultra Trail

Un total de 500 participants han pres la sortida des de la plaça d'Ordino

Carles Alonso
1 min
Sortida de la Mític, a la plaça d'Ordino.

OrdinoAmb un total de 500 participants, a les 10 de la nit d'aquest divendres Ordino ha tornat a viure una nova sortida d’una de les proves de l’Andorra Ultra Trail. Aquest cop ha estat la cursa Mític de 112 quilòmetres de distància i 9.700 metres de desnivell positiu la que ha tingut el protagonisme, amb un ambient únic. I és que l’hora era molt factible perquè la gent s’acostés a acomiadar als valents i valentes de la prova.

En el caire purament esportiu, Sabrina Solana i Teresa Forn es troben a totes les travesses per ocupar llocs capdavanters, de la mateixa manera que Nahuel Passerat i Vicente Parra, en la categoria masculina. El rècord de la categoria masculina el continua ostentant el francès Michel Lanne, des del 2012 amb un temps de 17 hores 48 minuts i 42 segons. Pel que fa al rècord de la categoria femenina l’ostenta l’andorrana Aida Fornieles, des del 2017, quan va aturar el crono en 23 hores 2 minuts i 26 segons.

Sigui com sigui, els 500 participants tindran per davant tot el divendres a la nit, el dissabte i el diumenge per creuar la meta i sumar així els 112 quilòmetres del recorregut.

stats