Microsites 20/06/2018

L'AUTV posa en marxa un museu virtual per commemorar el desè aniversari

El web recull els moments més emotius de les nou primeres edicions

ARA Andorra
1 min
En marxa el museu virtual de l'AUTV per commemorar el desè aniversari.

Andorra la VellaL'organització de l'Andorra Ultra Trail Vallnord ha posat en marxa aquest dimecres el projecte de museu virtual, una web commemorativa que repassa els deu anys de l'esdeveniment, i en recull els moments més especials.

Tal com ja van anunciar en roda de premsa, el museu presenta un disseny interactiu amb l'evolució de la cursa en format cronològic des del 2009 fins al 2017 a través d'històries de superació, anècdotes, imatges espectaculars i vídeos de cada edició. Tot per a què els usuaris, hagin o no participat alguna vegada a l'AUTV, puguin recuperar alguns dels records més especials des que el 2009 va donar el tret de sortida a la primera edició.

De cada any s'expliquen els fets més rellevants de la cursa, recordant els guanyadors i guanyadores de totes les proves, algunes anècdotes i un recull de fotografies i vídeos de resum de l'edició.

El web recull moments com la victòria de Kilian Jornet i Judit Casas en una primera edició marcada per una espectacular tempesta elèctrica, el naixement el 2010 de la marxa solidària, o l'emotiva arribada a la meta el 2014 del portuguès Armando Teixeira després d'haver-se perdut.

Un cop acabi l'Edició X, el museu virtual s'actualitzarà amb les històries i moments més destacats de la gran festa que se celebrarà a Ordino del 3 al 8 de juliol.

stats