Microsites 06/07/2017

Els txecs Paloncy i Silar s'encaminen als 100 quilòmetres d'Eufòria en primera posició

Fins a aquest dijous al matí, quinze parelles han causat baixa

ARA Andorra
2 min
Josep Roig i Carles Font a la base de vida d'Arcalís / AUTV-STEPHANE SALERNO

Andorra la VellaCap a les 8.20 hores d'aquest dijous al matí, els primers equips d'Eufòria han arribat a la segona base de vida del recorregut, situat a la Margineda, completant 94 dels 233 quilòmetres de cursa. Els primers en assolir-lo han estat el francès Nahuel Passerat i l'espanyol Julián Morcillo, seguits de prop pels txecs Pavel Paloncy i Filip Silar, que es van intercanviant posicions, ja que han estat aquests darrers els primers en sortir del punt d'avituallament després de descansar durant una hora. A només un quart d'hora de distància els segueixen la parella basca formada per Imanol Aleson i Txomin Isuntza, que han abandonat la Margineda a les 10 del matí.

Després d'aquests tres equips que encapçalen la cursa, els següents participants es troben a dues hores i mitja de distància, ja que tot just han arribat al Bony de la Pica. Pel que fa als equips andorrans, Julio Rodrigues i Ceci Núñez (7a posició) han arribat al Bony de la Pica a les 11 hores, mentre que Josep Roig i Carles Font (18a posició) han fet el cim del Comapedrosa a les 7.37 hores, segons l'últim registre d'aquesta parella.

PERA i BAÑERAS / M.J.

Durant la nit, els corredors que encapçalen la cursa han recorregut la parròquia de la Massana i han hagut de fer front al pic més alt d'Andorra, el Comapedrosa. Després del descens fins a la Margineda, tornaran a pujar en direcció a la vall del Madriu-Perafita-Claror, i resseguiran la frontera catalana fins a assolir el Pas de la Casa, on és previst que arribin al voltant de les 18 o 19 hores, una mica més tard del previst ja que el ritme que estan portant és més lent del que es va calcular inicialment. Allà hauran completat un total de 140 quilòmetres, una mica més de la meitat del recorregut.

Fins a aquest dijous al matí han abandonat la cursa un total de 15 equips dels 90 que van sortir a primera hora del matí de dimecres des d'Ordino, la majoria perquè no han superat la Coma d'Arcalís abans de les 10 hores d'aquest dijous, la primera de les barreres horàries de la cursa.

stats