El mal temps obliga a desviar i neutralitzar alguns trams de les curses de l'AUTV

S'ha hagut de restringir el pas dels corredors de la Marató i el Celestrail a la zona del Casamanya Nord

ARA Andorra
1 min
Ambient a Ordino aquest dissabte a la tarda / M.T.

OrdinoLa intensa pluja i les fortes ràfegues de vent han obligat a l'organització de l'Andorra Ultra Trail a desviar dues curses i a neutralitzar els corredors en fins a cinc punts. Així, a partir de les 11 del matí s'han desviat els atletes de la Marató dels cims i del Celestrail al seu pas per la zona del Casamanya Nord per la seva perillositat.

També, entre les 13.50 i les 14.50 hores, s'han confinat els corredors en diferents refugis, aturant el cronòmetre, fins que passés la tempesta. Les neutralitzacions s'han fet en un total de cinc punts: Prat Primer, l'Armiana, l'Illa, Roca de Pimes i el Pas de la Casa.

En el cas dels corredors d'Eufòria, han continuat la ruta, tot i que se'ls ha comunicat a través de la balisa els punts on es podien aixoplugar.

Segons el director de cursa, Gérard Martínez, és la primera edició en què s'han hagut de prendre tantes mesures a causa del mal temps, i tot i que ha assegurat que des de les 15 hores ja estan tots els punts alliberats, l'organització està preparada per si cal tornar a prendre mesures per fer front a les inclemències meteorològiques.

stats