Esports 19/03/2024

Cardelús encara la segona cita del Campionat del Món de Moto2 a Portimao amb "l'objectiu de seguir millorant"

El Campionat del Món de Moto2 que Xavi Cardelús disputa aquesta temporada amb l’equip Fantic Racing, arriba aquest cap de setmana a la seva segona cita que tindrà el circuit portuguès de Portimao

ARA Andorra
2 min
Imatge de Xavi Cardelús

Andorra la VellaEl Campionat del Món de Moto2 que Xavi Cardelús disputa aquesta temporada amb l’equip Fantic Racing, arriba aquest cap de setmana a la seva segona cita que tindrà el circuit portuguès de Portimao com a escenari.

Aquest traçat és un dels dos circuits on es van fer entrenaments de pretemporada tot i que les dues jornades de proves van estar compromeses pel vent i la pluja que no van permetre fer tot el treball previst.

Cardelús arriba a aquesta segona cita de l’any després d’haver sortit del primer Gran Premi de l’any disputat a Qatar amb una 23ena posició i amb la satisfacció d’haver anat millorant les seves prestacions i polint detalls del seu estil de pilotatge i la posta a punt de la moto de forma progressiva; des dels primers entrenaments de divendres fins a la cursa nocturna de diumenge.

L’andorrà planteja el segon Gran Premi de la temporada d’aquesta manera: “El de Portimao es un circuit que conec be perquè hi he disputat força curses de l’Europeu de Moto2 i la temporada passada vaig pujar al podi en dues ocasions amb un tercer i un segon lloc. El test que hi vàrem fer fa unes setmanes no va anar gaire bé ni per mi, ni tampoc per a la resta de pilots perquè va ploure i va fer força vent i això no ens va permetre treballar en tot el que havíem de treballar. De tota manera, sí que tenim les primeres referències i divendres arribarem amb una part dels deures fets. L’objectiu no és cap altre que el de seguir millorant cada vegada que pugi a la moto i aconseguir el millor resultat i evolució possibles.”

Divendres es faran les dues primeres sessions d’entrenaments a partir de les 10:50 i les 15:05. Els entrenaments de dissabte començaran a les 10:25 la pràctica 2 i a les 14:45 la Q1. La cursa de diumenge dia 24 començarà a les 13:15 i està programada a 21 voltes.

stats