Esports 09/03/2023

Escaldes acollirà la Jorma Urban Trail el 6 de maig

Les inscripcions per participar s’obriran el 3 d’abril

ARA Andorra
1 min
Una imatge d'una cursa anterior de la Jorma Urban Trail.

Escaldes-EngordanyEscaldes-Engordany tornarà a ser terreny cent per cent esportiu acollint la sisena edició de la Jorma Urban Trail que tindrà lloc el 6 de maig. La cursa que uneix la ciutat amb la muntanya per la vall del Madriu inclou la segona edició de l’Escaldes Urban bike, diferents recorreguts de 'trail running' i una combinada ('trail running' més 'bike').

La segona edició de l’Escaldes Urban Bike, informen des del comú, consistirà en una cronoescalada de vuit quilòmetres amb 600 metres de desnivell que partirà del Prat del Roure fins al llac d’Engolasters. La prova servirà per proclamar el guanyador del Campionat d’Andorra de contrarellotge.

La combinada, que es podrà realitzar individualment, per parelles i/o parelles mixtes i es desenvoluparà entre matí i tarda, consistirà en un recorregut de 'trail running' de 21 quilòmetres més una ascensió amb bicicleta de vuit quilòmetres fins a Engolasters.

La prova de 'trail running' presenta quatre recorreguts diferents (21, deu, cinc i tres quilòmetres) per tal que hi participin des dels corredors més experimentats fins a les famílies que vulguin compartir l’afició per la muntanya. Tots els recorreguts tindran sortida i arribada al Prat del Roure i amb aquesta cursa de muntanya es dona el tret de sortida a la Copa d’Andorra. Les inscripcions per participar en la sisena edició de la Jorma Urban Trail s’obriran el 3 d’abril.

stats