Esports 15/07/2022

El govern ret homenatge als esportistes destacats

El Centre de Tecnificació d'Ordino ha estat el punt de trobada amb Govern

E.P. (ANA)
1 min
ordino homenaje

OrdinoEl Centre de Tecnificació d'Ordino ha estat el punt de trobada del Govern amb els esportistes més destacats del país, per tal de retre un petit homenatge als millors resultats i a la representació internacional en la temporada que acaba. El cap de Govern, Xavier Espot, ha adreçat unes paraules a la vintena llarga d'atletes que hi havia sobre el camp de futbol. En el seu parlament, Espot ha lloat "l'elecció de fer de l'esport la vostra manera de viure" i els hi ha reconegut els sacrificis que han fet, "especialment als que avui ja donen per acabada la seva carrera esportiva".

Per la seva part, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha comentat que "estem molt contents amb el nivell dels esportistes. A més a més, en els darrers temps estem veient com està creixent la base en tots els esports i això és una bona notícia de cara al futur". Entre els reconeixements més especials, se'ns dubte, hi havia els de la nedadora, Mònica Ramírez, que va completar una brillant trajectòria en els Jocs del Mediterrani d'Orà, als jugadors de rugbi, Dani Raya, Peter Ambor i Marc Avelló; al jugador de voleibol Javi Borrego i al pilot de trial Xavi Casas.

Quant a la resta de reconeixements, cal destacar alguns dels esportistes que van participar a Orà, Nahuel Carbaña (atletisme), Sandra Herver (Karate) i Frederic Breton i Joan Fortes (Petanca). S'ha reconegut també a la fondista Gina dekl Rio, per la seva quarta plaça als EYOF, i a nivell de grup, s'ha premiat l'ascens del FC Andorra, el Trofeu al Trial de les Nacions, el femení del VPC de Rugbi i a la selecció absoluta masculina de bàsquet.

stats