Esports 21/05/2024

L'elecció de la seu dels Mundials del 2029 es viurà en directe a Prat del Roure

Andorra, Narvik (Noruega) i Val Gardena (Itàlia) són els tres aspirants

ARA Andorra
1 min
Un instant de les Copes del Món femenines Soldeu-El Tarter 2024 amb la promoció de la candidatura d'Andorra 2029.

Escaldes-EngordanyEl pròxim dia 4 de juny la Federació Internacional d’Esquí (FIS) escollirà la seu organitzadora dels Mundials d’esquí alpí del 2029. El moment de l’elecció tindrà lloc aquest mateix dia a la ciutat islandesa de Reykjavík a les 19 h (a les 21 h hora d’Andorra). El Principat és un dels tres candidats a rebre l’esdeveniment esportiu de més dimensió d’Andorra i dels Pirineus. Narvik (Noruega) i Val Gardena (Itàlia) són els altres aspirants. Per viure en directe des d’Andorra el resultat de la votació a càrrec dels 21 membres del Consell de la FIS, l’Oficina Tècnica de la candidatura Andorra 2029 ha organitzat una seu a la sala d’actes del Prat del Roure, habilitant una gran pantalla i animacions per tal que tothom pugui gaudir d’aquest moment històric.

Aquest mateix dia i al mateix lloc, la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) celebrarà a partir de les 19 h la gala del lliurament de premis de la Temporada 2023-24 de totes les categories i disciplines amb la presència de tots els esquí clubs d’Andorra, institucions i patrocinadors.

El dia 4 de juny el món de l’esquí es reunirà al centre del país per seguir en directe la decisió del Consell de la FIS sobre la designació de la seu dels Mundials del 2029. L’entrada per viure aquest moment històric és lliure.

stats