Esports 04/04/2024

Més de 100 mencions a l'FC Andorra en el sumari de la trama Rubiales

Miguel Galán assegura que la investigació contra Piqué no avança perquè Andorra ha de facilitar informació sobre els moviments bancaris

ARA Andorra
1 min
pique

Andorra la VellaEl president del Centre Nacional de Formació d'Entrenadors de Futbol d'Espanya (CENAFE) Miguel Galán va ser qui va interposar la querella contra Rubiales i l'empresa de Piqué, Kosmos, pel contracte que va portar la competició espanyola de futbol de la Supercopa cap a Aràbia Saudí. Després de la detenció i posterior posada en llibertat de Luis Rubiales, Galán ha assegurat que l'FC Andorra surt més d'un centenar de cops en el sumari contra Rubiales per transferències que es fan de Kosmos al club de futbol d'uns 13 milions d'euros. Ha explicat al programa 'Avui serà un bon dia' d'RTVA que, de moment, està avançant la investigació contra l'expresident de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, però que aviat hauria d'haver-hi avenços en relació amb Piqué.

Segons explica Galán, la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Majadahonda (Madrid), Delia Rodrigo, ha enviat dues comissions rogatòries (sol·licitud d'ajuda judicial) a Andorra que posa el focus en els comptes corrents al Principat de Gerard Piqué, Kosmos, o societats relacionades. Tanmateix, recorda que l'empresa Kosmos està imputada per un delicte de corrupció en el negoci. A més, afegeix que Piqué ha cobrat unes comissions d'una competició pública, la Supercopa. Galán té clar que Piqué i el club tricolor sortiran esquitxats d'aquesta qüestió.

stats