gastronomia

Concurs de fotografia gastronòmica durant el confinament

La UHA organitza un certamen per premiar el plat de cuina més ben preparat

Sommelier a domicili

L’expert Pablo Emiliano Pérez engega una sèrie de “petites xerrades de vi per afrontar aquests dies d'incertesa” i recaptar fons amb finalitats benèfiques

Grandvalira ens apropa els secrets del Disfrutar

El restaurant de Barcelona, entre els deu millors del món, protagonista a la darrera proposta de l’Snow Club Gourmet de Soldeu el Tarter

Uns 1.500 menús servits de la Massana Fogons

Des de la corporació comunal recorden que el Menú Calçots s'allarga fins a finals de març

L'ou ecològic més famós, a Grandvalira

Trenta esquiadors baixen les pistes de la Copa del Món i recuperen forces amb un esmorzar nutritiu amb l'ingredient estrella

La Mostra Gastronòmica d'Andorra s'amplia amb l'Espai Gourmet

La cuina japonesa és la invitada d'aquesta 28a edició amb el xef d'estrella Michelin, Hikeki Matsuhisa

L'Alternativa de Pernilea organitza un nou dijous temàtic amb tast de vins i de productes ibèrics

Una iniciativa pensada per als clients i per agrair la seva confiança

Can Manel es trasllada a Cal Cintet de la plaça Príncep Benlloch

Carles Flinch mantindrà l'essència però innovarà en el local, i abandona el projecte que tenia amb el 'Purito' a una casa pairal d'Escaldes

De las Muelas, guardonat amb el Helen David Lifetime Achievement Award

Forma part del projecte del casino que Jocs vol construir a Andorra la Vella

Per Sant Joan, coca solar

El xef i divulgador gastronòmic Pau Pascó defensa una dieta on prevalgui el sentit comú i no deixar-se portar per modes que poden acabar deteriorant la salut

Com evitar la contaminació creuada de gluten?

Untar amb el ganivet una torrada de melmelada o reutilitzar l'oli són gestos quotidians que poden causar danys intestinals i trastorns importants a persones celíaques

Gastronomia musical tots els dijous de maig

Ordino s'afegeix al Tast Music creat per la Massana, que portarà a cinc restaurants grups com Love It, La PeCera o Laguards

Andorra, present en una trobada per enfortir lligams sobre turisme i gastronomia entre països iberoamericans

Durant les dues jornades de treball es debatrà i es compartiran experiències al voltant de les estratègies turístiques

Grandvalira es posa el davantal de cuina

El domini clou una setmana gastronòmica amb un sopar a Pessons amb la presència de Carles Gaig i un al Tarter amb els xefs del gastrobar barceloní La Mundana i el bàrman Javier de las Muelas

Calçots a la Massana fins a l'abril

Lo Mandongo es clou amb bones sensacions, mentre que La Massana Fogons s'allarga un mes més

De cerveseria artesanal a l'estrellat

Signum d'Encamp i AND & Beer pugen al podi a concursos del Barcelona Beer Challenge, davant centenars de candidatures

Què mengen els millors esquiadors del món?

Els professionals vetllen perquè l'alimentació que reben sigui la correcta i fins i tot s'ha elaborat un batut especial

Uns dies per celebrar la gastronomia francesa

Cinc restaurants del país se sumen al Goût de France, que reflexionen aquest any sobre la gastronomia responsable

Cinc anys, cinc continents, 5.000 xefs

L'ambaixada de França repeteix les jornades gastronòmiques del 9 al 21 de març emmarcades en el projecte mundial Goût de/Good France

Tres estrelles Michelin per a The Embassy

Romain Fornell (Caelis Barcelona), Bernard Bach (Le Puits Saint Jacques, Tolosa), i Òscar Manresa (Kauai, Casa Leopoldo) desembarquen a Andorra en un espai gastronòmic al cor d'Andorra la Vella

Arguiñano: "Cuino per a la televisió però també a casa; qualsevol cap de setmana ens ajuntem fins a vint persones!"

El polifacètic cuiner, presentador de televisió i fins i tot actor explica per què va passar de treballar al món dels ferrocarrils al de la cuina, i quina va ser la seva primera recepta

Carles Flinch i Marta Pons, units contra el càncer

La tercera edició del taller d'Assandca 'Agafa la paella pel mànec' unirà nutrició i gastronomia

Ostres, vieires, foie, llamàntol i 'antipasti' de Copa del Món

El primer Snow Club Gourmet compta amb la participació de divuit marques de renom i 140 assistents

La Seu assoleix el repte d'elaborar la truita més gran de Catalunya

El Bar Nou oferirà un tast gratuït i obert per a tothom que ho desitgi aquest migdia

La truita més gran de Catalunya es cuinarà a la Seu d'Urgell

Es faran servir 80 ous, 20 quilos de patates i 3 quilos de ceba

Porc i calçots es disputen el protagonisme

Les jornades gastronòmiques d'hivern la Massana Fogons arrenquen aquest dissabte

Hortolans escriptors

Ja està disponible el 'Receptari dels horts', un recull de propostes culinàries fetes amb productes cultivats pels padrins

Laurent Fix: "A Andorra trobo a faltar cambrers que em diguin: amb aquest plat jo proposo aquest vi"

L'escola d’hostaleria del Lycée Comte de Foix forma des de fa més de 20 anys a futurs professionals: el seu coordinador lamenta que, tot i els esforços, sigui una feina "menystinguda" al país

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >