gastronomia

Els tretze restaurants participants a la Massana Fogons, satisfets amb la resposta dels comensals

Les propostes de cuina tradicional són les que han tingut més demanda

Esgotades les entrades per la 27a Mostra Gastronòmica d'Andorra

Mèxic és el país convidat de l’edició en què participen una trentena d’establiments

Tres receptes diferents de panellets

El pastisser Albert Roca ens ensenya com fer aquest dolç típic de la castanyada

Biobo introdueix quatre referències temàtiques de quatre continents en la nova oferta de plats preparats ecològics

La 40a edició de la Fira d'Andorra la Vella ha estat triada com el marc de presentació de les receptes

Cuina russa: riquesa multicultural i varietat de sabors

Les sopes, les empanades o la carn marinada predominen dins d’una gastronomia especialment calòrica

Un any després, el cava surt del llac de Pessons

La criança de les ampolles s'ha fet en unes condicions singulars d'alçada i fred que ha permès aconseguir un gust més fi i elegant, expliquen els seus impulsors

Denis Garcia: "He estat un privilegiat a Andorra, m’he sentit com a casa meva"

Reconeix que enyora estar al capdavant d'un restaurant, i que li costa passar per davant del Don Denis; a la vegada, és crític amb la manca de personal qualificat al sector: "Si el Govern no vol que Andorra creixi d’acord, però si volen que prosperi tot passa perquè obrin més els permisos"

Bolets, carbasses o figues, protagonistes de La Massana Fogons

Les jornades gastronòmiques arriben a l'onzena edició i se celebraran entre l'1 i el 31 d'octubre

Obre el Raconet de la Bici, nou espai que combina alimentació saludable i passió pel ciclisme

El local, ubicat en una borda a Santa Coloma, es vol convertir en punt de trobada per als aficionats a aquest esport

Ni dos gots ni un: no hi ha cap quantitat d’alcohol recomanable per a la salut

La revista 'The Lancet' ha publicat un nou estudi que ho assegura

Menjar ostres als peus d'un llac d'alta muntanya

Pessons i el seu restaurant es reivindiquen com a proposta estival de "qualitat"

L'oferta gastronòmica necessita un discurs clar i unificat

El ministre de Turisme, Francesc Camp inaugura el primer seminari andorrà demanant "un sector fort i unit"

Posar en valor el patrimoni gastronòmic

Aquest dijous s'han presentat les primeres conclusions del projecte que el Govern va encarregar a l'Institut d'Estudis Andorrans i que busca potenciar la cuina tradicional del país

Mil i una mones de Pasqua per fer a casa

El pastisser David Gil, el cuiner Miquel Antoja i la dietista Mareva Gillioz cuinen tres preparacions dolces per menjar per Setmana Santa aptes per a tots els gustos

Beure vi, una experiència per als cinc sentits

La neurociència investiga les connexions que es produeixen entre el nostre cervell i una copa de vi

Una tonyina de 150 quilos a les pistes de Grandvalira

Del Kaitai show (ronqueig) a la taula: el domini organitza una jornada monotemàtica amb la participació de xefs especialitzats que permet tastar, en múltiples versions, un producte amb valor a l'alça

Passió pels bunyols

L’èxit d’aquestes postres de Quaresma allarga la seva presència al calendari

Lo Mandongo tanca amb una bona acollida per part dels turistes

Els restaurants decideixen mantenir el menú Calçots fins a finals de març

10 coses que has de saber per desxifrar les etiquetes alimentàries

Us expliquem com interpretar la quantitat de sucre, els greixos, els aliments integrals o els additius

Marc Gil: "El típic sofregit clàssic aporta fitoquímics, i per tant ajuda a la prevenció de malalties"

El nutricionista recorda que la dieta no cura el càncer o l'alzheimer, però que està demostrat que els aliments funcionals són preventius. Afegeix que dur una dieta equilibrada no ha de ser sinònim de menjar car o d'haver de dedicar molt temps a la cuina

No tot és bacallà a Islàndia

Carns i peixos són els grans protagonistes a la taula, siguin fumats, adobats, marinats o fermentats

Art i ciència, units per cuinar aliments de la manera més saludable

La segona edició del taller 'Agafa la paella pel mànec' ensenyarà receptes amb la magrana, el tomàquet, el bròquil o la quinoa com a protagonistes

Què menjarem aquest 2018?

La gastronomia ha assumit valors ètics, com la sostenibilitat, l’ecologia i l’aposta pel producte de proximitat. Us expliquem les tendències que es mantenen i les que aniran a l’alça enguany

'Lo Mandongo' vol la mateixa quantitat de comensals turistes que de públic local

Un total de dinou restaurants massanencs participen en les jornades, dels quals cinc se centraran en els calçots

Menjars saludables per a tots els col·lectius

Bio Bio amplia l’oferta alimentària de Vallnord

Tortell de Reis per fer a casa

El professor i pastisser Alberto Barrero, de l'Escola de Pastisseria de Barcelona, revela com es prepara a casa el millor tortell de Reis artesà i gustós

< Anterior | 1 | 2 | Següent >