gastronomia

Garrofes, d'aliment en època de penúries a redescobriment gurmet

Aquest fruit viu una demanda creixent i una renovada mirada gastronòmica

La magrana: la passió vermella de la tardor

Amb moscatell fa una combinació ben clàssica. I amb albergínies, amb carbassa rostida, en coca amb pernil ibèric i fins i tot en vinagretes, ben moderna

La castanya, un ingredient versàtil més enllà de la castanyada

Els cuiners reivindiquen aquest fruit sec que combina molt bé amb tot tipus de plats

L'Andorra a taula es manté "contra vent i marea"

La UHA ha apostat per mantenir la cita gastronòmica malgrat les restriccions existents

Com es fan els panellets de pinyons, xocolata, ametlla i cirera? Recepta del pastisser Èric Ortuño

El pastisser de L'Atelier de Barcelona explica com es poden fer a casa els dolços típics de la Castanyada

El vi, amb tap de suro, de rosca o en llauna?

El material utilitzat per contenir-lo no pressuposa per si sol que sigui bo o dolent

Com es fa la tatin de moniato? Recepta del pastisser Miquel Guarro

Com es fa la tatin de moniato? Recepta del pastisser Miquel Guarro

Proposta d'una recepta per a la tardor

Amanida de tomàquets amb crema de formatge i olivada. Recepta del restaurant Les Cols d'Olot

Les cuineres Martina Puigvert i Fina Puigdevall expliquen com fer-la a casa

'Batch cooking', l'aliat perfecte de la tornada a la rutina

Cuinar un dia per a tota la setmana, una manera d'organitzar-se, menjar millor i més barat

La cervesa, del got al plat

La beguda estrella de l’estiu aporta aroma i densitat a les coccions segons la durada de cadascuna. Els cuiners hi confien pels mil i un matisos diferents que aconsegueixen tant en els plats sofisticats com en els més tradicionals

Mar i muntanya, el cim de la gastronomia

Són els guisats i els arrossos més desitjats, que fan festa però alhora necessiten una mà destra per respectar i unir el gust i la textura de cada un dels productes

Lletres cuinades a foc viu

Els escriptors Carlota Gurt, Care Santos, Eva Baltasar, Jenn Díaz, Maite Carranza, Manuel Baixauli i Xavier Bosch expliquen com fan aparèixer la gastronomia en la seva obra per passió vital, impossible d’amagar quan escriuen

La volta al món en 5 begudes d’estiu

L’època de calor és un bon moment per experimentar i descobrir algunes de les barreges fredes que triomfen més enllà de casa nostra

Cuinem en família: com es fa el pastís de maduixa?

Els germans Max i Charlotte Guilland Garriga expliquen com preparar-lo a casa

Tocats pels bolets, també a l’estiu

Els boletaires asseguren que aquesta temporada estival els ceps, els rossinyols i les trompetes estan en el seu millor moment. Els cuiners proposen cuinar-los en arrossos, canelons o saltats

Meló, mores i síndria, al plat

Amanides, postres, melmelades o sopes fredes són algunes de les propostes dels cuiners per assaborir aquestes fruites d’estiu

Els millors plats de festa major

Us proposem un recorregut des dels Pirineus fins a les illes Balears pels plats, salats i dolços, que celebren les festes grosses

LES MILLORS BRAVES D’ANDORRA (i 2)

No tenen molt a veure ni en preu, ni en gust ni en res, però totes estan tremendes

Fer coques de Sant Joan a casa és possible

Dos ‘cuinetes’, Jordi Mercadé i Anna Genís, expliquen com elaborar les diferents variants de la protagonista de totes les taules per a la revetlla

Manual d’instruccions per tornar a fer un sopar amb amics a casa

7 conceptes i propostes que cal tenir en compte per divertir-se mantenint les recomanacions sanitàries

Com es fa el pastís de pastanaga amb un toc de xocolata? Recepta del restaurant Tarambana de Cardedeu

El cuiner Andreu Vilà explica com preparar-lo a casa juntament amb una melmelada de taronja

Cervesa fresca, artesana i de proximitat

Els petits cervesers catalans elaboren produccions atrevides també de cara a l'estiu

Com fer pells de patata fregides amb salsa? Recepta del restaurant Disfrutar, amb dues estrelles Michelin

El cuiner Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar de Barcelona, revela els trucs per fer-les

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Següent >