gastronomia

Obre el Raconet de la Bici, nou espai que combina alimentació saludable i passió pel ciclisme

El local, ubicat en una borda a Santa Coloma, es vol convertir en punt de trobada per als aficionats a aquest esport

Ni dos gots ni un: no hi ha cap quantitat d’alcohol recomanable per a la salut

La revista 'The Lancet' ha publicat un nou estudi que ho assegura

Menjar ostres als peus d'un llac d'alta muntanya

Pessons i el seu restaurant es reivindiquen com a proposta estival de "qualitat"

L'oferta gastronòmica necessita un discurs clar i unificat

El ministre de Turisme, Francesc Camp inaugura el primer seminari andorrà demanant "un sector fort i unit"

Posar en valor el patrimoni gastronòmic

Aquest dijous s'han presentat les primeres conclusions del projecte que el Govern va encarregar a l'Institut d'Estudis Andorrans i que busca potenciar la cuina tradicional del país

Mil i una mones de Pasqua per fer a casa

El pastisser David Gil, el cuiner Miquel Antoja i la dietista Mareva Gillioz cuinen tres preparacions dolces per menjar per Setmana Santa aptes per a tots els gustos

Beure vi, una experiència per als cinc sentits

La neurociència investiga les connexions que es produeixen entre el nostre cervell i una copa de vi

Una tonyina de 150 quilos a les pistes de Grandvalira

Del Kaitai show (ronqueig) a la taula: el domini organitza una jornada monotemàtica amb la participació de xefs especialitzats que permet tastar, en múltiples versions, un producte amb valor a l'alça

Passió pels bunyols

L’èxit d’aquestes postres de Quaresma allarga la seva presència al calendari

Lo Mandongo tanca amb una bona acollida per part dels turistes

Els restaurants decideixen mantenir el menú Calçots fins a finals de març

10 coses que has de saber per desxifrar les etiquetes alimentàries

Us expliquem com interpretar la quantitat de sucre, els greixos, els aliments integrals o els additius

Marc Gil: "El típic sofregit clàssic aporta fitoquímics, i per tant ajuda a la prevenció de malalties"

El nutricionista recorda que la dieta no cura el càncer o l'alzheimer, però que està demostrat que els aliments funcionals són preventius. Afegeix que dur una dieta equilibrada no ha de ser sinònim de menjar car o d'haver de dedicar molt temps a la cuina

No tot és bacallà a Islàndia

Carns i peixos són els grans protagonistes a la taula, siguin fumats, adobats, marinats o fermentats

Art i ciència, units per cuinar aliments de la manera més saludable

La segona edició del taller 'Agafa la paella pel mànec' ensenyarà receptes amb la magrana, el tomàquet, el bròquil o la quinoa com a protagonistes

Què menjarem aquest 2018?

La gastronomia ha assumit valors ètics, com la sostenibilitat, l’ecologia i l’aposta pel producte de proximitat. Us expliquem les tendències que es mantenen i les que aniran a l’alça enguany

'Lo Mandongo' vol la mateixa quantitat de comensals turistes que de públic local

Un total de dinou restaurants massanencs participen en les jornades, dels quals cinc se centraran en els calçots

Menjars saludables per a tots els col·lectius

Bio Bio amplia l’oferta alimentària de Vallnord

Tortell de Reis per fer a casa

El professor i pastisser Alberto Barrero, de l'Escola de Pastisseria de Barcelona, revela com es prepara a casa el millor tortell de Reis artesà i gustós

Alta gastronomia i xampany francès a 2.100 metres d’altitud

Grandvalira inaugura la terrassa Veuve Clicquot, dins de l'Snow Club Gourmet, l’experiència Premium gastronòmica del domini

Elogi de la pizza napolitana

La Unesco declara l’art dels ‘pizzaioli’ Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat

Pluja d'estrelles Michelin per a Barcelona

L’Àbac de Jordi Cruz aconsegueix la màxima distinció, les tres estrelles, mentre que el Disfrutar i el Dos Cielos aconsegueixen la segona

Vuit xefs i deu estrelles

Sport Hotel Hermitage & Spa celebra un sopar d'alt nivell per tancar els actes de celebració del seu 10è aniversari

Encamp organitza un taller de cuina saludable al Nadal

Cuiners i experts donaran idees per afrontar els àpats nadalencs a partir de receptes lleugeres i equilibrades

La Massana Fogons serveix 1.300 menús

Els participants valoren satisfactòriament la cita perquè molts dels clients arriben atrets per les jornades

L'11a edició de l’Andorra a Taula comptarà amb la participació de 25 restaurants

El repte de futur és poder portar les jornades de gastronomia a les parròquies altes

Torna La Massana Fogons

Les jornades tindran lloc de l'1 al 31 d'octubre i compten amb la participació de setze restaurants de la parròquia, reptats a oferir propostes innovadores de tardor

Dos restaurants imprescindibles a la Cerdanya

Temples del bon menjar, per ells mateixos ja valen una escapadeta en un dia de festa