gastronomia

De cerveseria artesanal a l'estrellat

Signum d'Encamp i AND & Beer pugen al podi a concursos del Barcelona Beer Challenge, davant centenars de candidatures

Què mengen els millors esquiadors del món?

Els professionals vetllen perquè l'alimentació que reben sigui la correcta i fins i tot s'ha elaborat un batut especial

Uns dies per celebrar la gastronomia francesa

Cinc restaurants del país se sumen al Goût de France, que reflexionen aquest any sobre la gastronomia responsable

Cinc anys, cinc continents, 5.000 xefs

L'ambaixada de França repeteix les jornades gastronòmiques del 9 al 21 de març emmarcades en el projecte mundial Goût de/Good France

Tres estrelles Michelin per a The Embassy

Romain Fornell (Caelis Barcelona), Bernard Bach (Le Puits Saint Jacques, Tolosa), i Òscar Manresa (Kauai, Casa Leopoldo) desembarquen a Andorra en un espai gastronòmic al cor d'Andorra la Vella

Arguiñano: "Cuino per a la televisió però també a casa; qualsevol cap de setmana ens ajuntem fins a vint persones!"

El polifacètic cuiner, presentador de televisió i fins i tot actor explica per què va passar de treballar al món dels ferrocarrils al de la cuina, i quina va ser la seva primera recepta

Carles Flinch i Marta Pons, units contra el càncer

La tercera edició del taller d'Assandca 'Agafa la paella pel mànec' unirà nutrició i gastronomia

Ostres, vieires, foie, llamàntol i 'antipasti' de Copa del Món

El primer Snow Club Gourmet compta amb la participació de divuit marques de renom i 140 assistents

La Seu assoleix el repte d'elaborar la truita més gran de Catalunya

El Bar Nou oferirà un tast gratuït i obert per a tothom que ho desitgi aquest migdia

La truita més gran de Catalunya es cuinarà a la Seu d'Urgell

Es faran servir 80 ous, 20 quilos de patates i 3 quilos de ceba

Porc i calçots es disputen el protagonisme

Les jornades gastronòmiques d'hivern la Massana Fogons arrenquen aquest dissabte

Hortolans escriptors

Ja està disponible el 'Receptari dels horts', un recull de propostes culinàries fetes amb productes cultivats pels padrins

Laurent Fix: "A Andorra trobo a faltar cambrers que em diguin: amb aquest plat jo proposo aquest vi"

L'escola d’hostaleria del Lycée Comte de Foix forma des de fa més de 20 anys a futurs professionals: el seu coordinador lamenta que, tot i els esforços, sigui una feina "menystinguda" al país

L'Andorra a Taula deixa 300.000 euros al país

La Unió Hotelera treballa per tornar a organitzar unes jornades gastronòmiques a la primavera

Beneficis i perills de l'alimentació vegana

Els qui segueixen aquesta dieta no mengen carn ni aliments d’origen animal, però cal tenir en compte una sèrie de premisses per no descuidar la salut

Un menú? No, millor plat únic, gràcies

La població andorrana menja menys que fa tretze anys i fa més esport

Els tretze restaurants participants a la Massana Fogons, satisfets amb la resposta dels comensals

Les propostes de cuina tradicional són les que han tingut més demanda

Esgotades les entrades per la 27a Mostra Gastronòmica d'Andorra

Mèxic és el país convidat de l’edició en què participen una trentena d’establiments

Tres receptes diferents de panellets

El pastisser Albert Roca ens ensenya com fer aquest dolç típic de la castanyada

Biobo introdueix quatre referències temàtiques de quatre continents en la nova oferta de plats preparats ecològics

La 40a edició de la Fira d'Andorra la Vella ha estat triada com el marc de presentació de les receptes

Cuina russa: riquesa multicultural i varietat de sabors

Les sopes, les empanades o la carn marinada predominen dins d’una gastronomia especialment calòrica

Un any després, el cava surt del llac de Pessons

La criança de les ampolles s'ha fet en unes condicions singulars d'alçada i fred que ha permès aconseguir un gust més fi i elegant, expliquen els seus impulsors

Denis Garcia: "He estat un privilegiat a Andorra, m’he sentit com a casa meva"

Reconeix que enyora estar al capdavant d'un restaurant, i que li costa passar per davant del Don Denis; a la vegada, és crític amb la manca de personal qualificat al sector: "Si el Govern no vol que Andorra creixi d’acord, però si volen que prosperi tot passa perquè obrin més els permisos"

Bolets, carbasses o figues, protagonistes de La Massana Fogons

Les jornades gastronòmiques arriben a l'onzena edició i se celebraran entre l'1 i el 31 d'octubre

Obre el Raconet de la Bici, nou espai que combina alimentació saludable i passió pel ciclisme

El local, ubicat en una borda a Santa Coloma, es vol convertir en punt de trobada per als aficionats a aquest esport

Ni dos gots ni un: no hi ha cap quantitat d’alcohol recomanable per a la salut

La revista 'The Lancet' ha publicat un nou estudi que ho assegura

< Anterior | 1 | 2 | Següent >