gastronomia

Fer coques de Sant Joan a casa és possible

Dos ‘cuinetes’, Jordi Mercadé i Anna Genís, expliquen com elaborar les diferents variants de la protagonista de totes les taules per a la revetlla

Manual d’instruccions per tornar a fer un sopar amb amics a casa

7 conceptes i propostes que cal tenir en compte per divertir-se mantenint les recomanacions sanitàries

Com es fa el pastís de pastanaga amb un toc de xocolata? Recepta del restaurant Tarambana de Cardedeu

El cuiner Andreu Vilà explica com preparar-lo a casa juntament amb una melmelada de taronja

Cervesa fresca, artesana i de proximitat

Els petits cervesers catalans elaboren produccions atrevides també de cara a l'estiu

Com fer pells de patata fregides amb salsa? Recepta del restaurant Disfrutar, amb dues estrelles Michelin

El cuiner Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar de Barcelona, revela els trucs per fer-les

Avancem-nos a l’estiu fent gelats!

Llet, nata, aigua, sucre i aire, la base per aprendre a fer refrescants cremes casolanes

Com fer un bistec tàrtar? La recepta del cuiner Albert Sastregener, del restaurant Bo.tic, amb una estrella Michelin

El cuiner del restaurant situat a Corçà explica la manera de preparar-lo a casa

Com es fa el tiramisú de maduixots? Recepta del pastisser Sergi Ferrer

El pastisser Sergi Ferrer explica com es prepara un tiramisú ben vermell

Com fer vichyssoise a l'estil del restaurant Les Cols d'Olot? Recepta de la cuinera Fina Puigdevall

La cuinera del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, explica la manera de preparar-la a casa

Com es fa la sangria de fruites? Recepta del cuiner Ferran Adrià

El cuiner Ferran Adrià revela com preparar a casa la beguda de temporada

Com fer truita de musclos? Recepta del cuiner Marc Dinarès, del restaurant La Taverna del Ciri

El cuiner Marc Dinarès, cap de cuina del restaurant La Taverna del Ciri, explica com preparar a casa una truita ben singular, inspirada en la tortilla de camarones del xef Ángel León, de Cadis

Lasanya vegetal crua

Carla Zaplana és dietista-nutricionista i coach de salut. Acaba de publicar el llibre Batuts verds. Smoothies, sucs verds, llets vegetals i receptes amb polpa (Cossetània Edicions)

Tots els secrets del cafè

Us expliquem històries, anècdotes i dades sobre aquesta beguda, ara reobren els bars

Enciam a la brasa amb escames de bacallà salat

Carles Tejedor, cuiner, és el director gastronòmic del restaurant LomoAlto & LomoBajo. Format al Savoy d’Anglaterra, ha treballat com a xef a països com la Xina i els Estats Units

Com seran els nous hàbits alimentaris?

Més higiene, productes de proximitat i cuinar més a casa, el llegat del confinament

Crema freda de verdures escalivades

La recepta fàcil de la setmana, molt adequada per a l'estiu

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla

El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC de Barcelona, va obrir portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat

Com fer trufes de xocolata? Recepta del cuiner Ferran Adrià

El xef del BulliLab revela com preparar a casa unes postres llamineres

El producte de quilòmetre zero guanya valor arran de la pandèmia

Les melmelades de Sispony d'El Pastador guanyen tres premis internacionals per l'elaboració artesanal

Pa amb oli sal i xocolata

Marc Anglès és el cap de cuina del bar de vins El Tros Vall Llach Barcelona. Vi. Menjar. Cultura, situat al número 303 del carrer de Mallorca de Barcelona

Truita lletja de bacallà

Carlos Allué és el xef del restaurant La Xarxa de Barcelona, que està especialitzat en producte de mercat i de proximitat

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >