gastronomia

Ostres, vieires, foie, llamàntol i 'antipasti' de Copa del Món

El primer Snow Club Gourmet compta amb la participació de divuit marques de renom i 140 assistents

La Seu assoleix el repte d'elaborar la truita més gran de Catalunya

El Bar Nou oferirà un tast gratuït i obert per a tothom que ho desitgi aquest migdia

La truita més gran de Catalunya es cuinarà a la Seu d'Urgell

Es faran servir 80 ous, 20 quilos de patates i 3 quilos de ceba

Porc i calçots es disputen el protagonisme

Les jornades gastronòmiques d'hivern la Massana Fogons arrenquen aquest dissabte

Hortolans escriptors

Ja està disponible el 'Receptari dels horts', un recull de propostes culinàries fetes amb productes cultivats pels padrins

Laurent Fix: "A Andorra trobo a faltar cambrers que em diguin: amb aquest plat jo proposo aquest vi"

L'escola d’hostaleria del Lycée Comte de Foix forma des de fa més de 20 anys a futurs professionals: el seu coordinador lamenta que, tot i els esforços, sigui una feina "menystinguda" al país

L'Andorra a Taula deixa 300.000 euros al país

La Unió Hotelera treballa per tornar a organitzar unes jornades gastronòmiques a la primavera

Beneficis i perills de l'alimentació vegana

Els qui segueixen aquesta dieta no mengen carn ni aliments d’origen animal, però cal tenir en compte una sèrie de premisses per no descuidar la salut

Un menú? No, millor plat únic, gràcies

La població andorrana menja menys que fa tretze anys i fa més esport

Els tretze restaurants participants a la Massana Fogons, satisfets amb la resposta dels comensals

Les propostes de cuina tradicional són les que han tingut més demanda

Esgotades les entrades per la 27a Mostra Gastronòmica d'Andorra

Mèxic és el país convidat de l’edició en què participen una trentena d’establiments

Tres receptes diferents de panellets

El pastisser Albert Roca ens ensenya com fer aquest dolç típic de la castanyada

Biobo introdueix quatre referències temàtiques de quatre continents en la nova oferta de plats preparats ecològics

La 40a edició de la Fira d'Andorra la Vella ha estat triada com el marc de presentació de les receptes

Cuina russa: riquesa multicultural i varietat de sabors

Les sopes, les empanades o la carn marinada predominen dins d’una gastronomia especialment calòrica

Un any després, el cava surt del llac de Pessons

La criança de les ampolles s'ha fet en unes condicions singulars d'alçada i fred que ha permès aconseguir un gust més fi i elegant, expliquen els seus impulsors

Denis Garcia: "He estat un privilegiat a Andorra, m’he sentit com a casa meva"

Reconeix que enyora estar al capdavant d'un restaurant, i que li costa passar per davant del Don Denis; a la vegada, és crític amb la manca de personal qualificat al sector: "Si el Govern no vol que Andorra creixi d’acord, però si volen que prosperi tot passa perquè obrin més els permisos"

Bolets, carbasses o figues, protagonistes de La Massana Fogons

Les jornades gastronòmiques arriben a l'onzena edició i se celebraran entre l'1 i el 31 d'octubre

Obre el Raconet de la Bici, nou espai que combina alimentació saludable i passió pel ciclisme

El local, ubicat en una borda a Santa Coloma, es vol convertir en punt de trobada per als aficionats a aquest esport

Ni dos gots ni un: no hi ha cap quantitat d’alcohol recomanable per a la salut

La revista 'The Lancet' ha publicat un nou estudi que ho assegura

Menjar ostres als peus d'un llac d'alta muntanya

Pessons i el seu restaurant es reivindiquen com a proposta estival de "qualitat"

L'oferta gastronòmica necessita un discurs clar i unificat

El ministre de Turisme, Francesc Camp inaugura el primer seminari andorrà demanant "un sector fort i unit"

Posar en valor el patrimoni gastronòmic

Aquest dijous s'han presentat les primeres conclusions del projecte que el Govern va encarregar a l'Institut d'Estudis Andorrans i que busca potenciar la cuina tradicional del país

Mil i una mones de Pasqua per fer a casa

El pastisser David Gil, el cuiner Miquel Antoja i la dietista Mareva Gillioz cuinen tres preparacions dolces per menjar per Setmana Santa aptes per a tots els gustos

Beure vi, una experiència per als cinc sentits

La neurociència investiga les connexions que es produeixen entre el nostre cervell i una copa de vi

Una tonyina de 150 quilos a les pistes de Grandvalira

Del Kaitai show (ronqueig) a la taula: el domini organitza una jornada monotemàtica amb la participació de xefs especialitzats que permet tastar, en múltiples versions, un producte amb valor a l'alça

< Anterior | 1 | 2 | Següent >