gastronomia

La cervesa, del got al plat

La beguda estrella de l’estiu aporta aroma i densitat a les coccions segons la durada de cadascuna. Els cuiners hi confien pels mil i un matisos diferents que aconsegueixen tant en els plats sofisticats com en els més tradicionals

Mar i muntanya, el cim de la gastronomia

Són els guisats i els arrossos més desitjats, que fan festa però alhora necessiten una mà destra per respectar i unir el gust i la textura de cada un dels productes

Lletres cuinades a foc viu

Els escriptors Carlota Gurt, Care Santos, Eva Baltasar, Jenn Díaz, Maite Carranza, Manuel Baixauli i Xavier Bosch expliquen com fan aparèixer la gastronomia en la seva obra per passió vital, impossible d’amagar quan escriuen

La volta al món en 5 begudes d’estiu

L’època de calor és un bon moment per experimentar i descobrir algunes de les barreges fredes que triomfen més enllà de casa nostra

Cuinem en família: com es fa el pastís de maduixa?

Els germans Max i Charlotte Guilland Garriga expliquen com preparar-lo a casa

Tocats pels bolets, també a l’estiu

Els boletaires asseguren que aquesta temporada estival els ceps, els rossinyols i les trompetes estan en el seu millor moment. Els cuiners proposen cuinar-los en arrossos, canelons o saltats

Meló, mores i síndria, al plat

Amanides, postres, melmelades o sopes fredes són algunes de les propostes dels cuiners per assaborir aquestes fruites d’estiu

Els millors plats de festa major

Us proposem un recorregut des dels Pirineus fins a les illes Balears pels plats, salats i dolços, que celebren les festes grosses

LES MILLORS BRAVES D’ANDORRA (i 2)

No tenen molt a veure ni en preu, ni en gust ni en res, però totes estan tremendes

Fer coques de Sant Joan a casa és possible

Dos ‘cuinetes’, Jordi Mercadé i Anna Genís, expliquen com elaborar les diferents variants de la protagonista de totes les taules per a la revetlla

Manual d’instruccions per tornar a fer un sopar amb amics a casa

7 conceptes i propostes que cal tenir en compte per divertir-se mantenint les recomanacions sanitàries

Com es fa el pastís de pastanaga amb un toc de xocolata? Recepta del restaurant Tarambana de Cardedeu

El cuiner Andreu Vilà explica com preparar-lo a casa juntament amb una melmelada de taronja

Cervesa fresca, artesana i de proximitat

Els petits cervesers catalans elaboren produccions atrevides també de cara a l'estiu

Com fer pells de patata fregides amb salsa? Recepta del restaurant Disfrutar, amb dues estrelles Michelin

El cuiner Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar de Barcelona, revela els trucs per fer-les

Avancem-nos a l’estiu fent gelats!

Llet, nata, aigua, sucre i aire, la base per aprendre a fer refrescants cremes casolanes

Com fer un bistec tàrtar? La recepta del cuiner Albert Sastregener, del restaurant Bo.tic, amb una estrella Michelin

El cuiner del restaurant situat a Corçà explica la manera de preparar-lo a casa

Com es fa el tiramisú de maduixots? Recepta del pastisser Sergi Ferrer

El pastisser Sergi Ferrer explica com es prepara un tiramisú ben vermell

Com fer vichyssoise a l'estil del restaurant Les Cols d'Olot? Recepta de la cuinera Fina Puigdevall

La cuinera del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, explica la manera de preparar-la a casa

Com es fa la sangria de fruites? Recepta del cuiner Ferran Adrià

El cuiner Ferran Adrià revela com preparar a casa la beguda de temporada

Com fer truita de musclos? Recepta del cuiner Marc Dinarès, del restaurant La Taverna del Ciri

El cuiner Marc Dinarès, cap de cuina del restaurant La Taverna del Ciri, explica com preparar a casa una truita ben singular, inspirada en la tortilla de camarones del xef Ángel León, de Cadis

Lasanya vegetal crua

Carla Zaplana és dietista-nutricionista i coach de salut. Acaba de publicar el llibre Batuts verds. Smoothies, sucs verds, llets vegetals i receptes amb polpa (Cossetània Edicions)

Tots els secrets del cafè

Us expliquem històries, anècdotes i dades sobre aquesta beguda, ara reobren els bars

Enciam a la brasa amb escames de bacallà salat

Carles Tejedor, cuiner, és el director gastronòmic del restaurant LomoAlto & LomoBajo. Format al Savoy d’Anglaterra, ha treballat com a xef a països com la Xina i els Estats Units

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >