23/11/2011

Estratosfèrics vins del país

2 min

Que l'ARA, a través de la web, vengui una caixa amb un vi de cada DO catalana, però més bé de preu, em va molt bé. Vull dir que em semblaria correcte que venguessin paelles, però no estaria excitada. I ara n'estic, perquè m'interessa molt que la majoria de vostès estimin els vins que es fan a Catalunya. I no per patriotisme -les persones egoistes i interessades no som patriotes- sinó perquè hi ha vins catalans estratosfèrics, i servidora, quan va a dinar, té ganes de demanar-ne. Si vostès també en demanen, els quatre restauradors que queden que només tenen Rioja es posaran les piles i també tindran vi d'aquí (com fa tothom, d'altra banda). I així podré anar a dinar cada cop a més llocs, no només als de sempre.

Sí, i tant. De vegades també en demano de Bordeus, de vi. I de vegades de la Borgonya, de vegades de Toro, de vegades del Bierzo. Depèn de la butxaca, del que mengi, de qui m'acompanyi... Per això busco restaurants amb cartes fetes amb bon gust, on no hi faltin les coses bones. I els restaurants amb cartes fetes amb bon gust (tampoc no han de ser llarguíssimes, ja ho entenc) on no hi faltin les coses bones és evident que han de tenir vins catalans. És evident que no poden no tenir-ne.

De la mateixa manera que dic, a tothom que vulgui escoltar-me, que s'ha de comprar OK Computer, de Radiohead, que el venen a set euros a les grans superfícies, perquè és un gran disc, avui els faig publicitat de la caixa. No tinc comissió amb els trincos (cosa que s'hauria d'arreglar immediatament), ni amb els accionistes de l'ARA (també en podríem parlar). Però com que aquest article és publicitat, encara que sigui per la cara i encara que sigui d'una cosa tan memorable com el vi de Catalunya, trobo que és just que en Capdevila no em pagui la peça d'avui i enviï la pasta als de La noria.

stats