22/12/2012

...i bones festes!

2 min

Busco i busco, però no trobo res que m'agradi prou. Vull que aquest regal sigui especial i no un regal més. La nena s'està fent gran i sospito que aquesta nit serà l'última que li posaré menjar al tió. Com passa el temps!

On hem anat a parar, això és una bogeria! Comprar, comprar, comprar! Les festes de Nadal tenen ben poc sentit ja, s'han desvirtuat, s'han contaminat, s'han prostituït. Jo passo, no en vull saber res, no vull formar part d'aquest circ capitalista.

Necessito un os de vedella, un quart de gallina, un os de pernil, un os de porc, cua, pota, morro, api, pastanaga, porro, patates, cigrons, botifarra negra i la carn per a la pilota. Aquest any serem una més... tot i que no sé si li agrada l'escudella i carn d'olla…

No podré venir, mama, em sap greu. A la feina m'han dit que s'han d'entregar unes coses abans de final d'any i m'he de quedar. Jo també tenia ganes de veure-us. Provaré de venir per Setmana Santa.

Aquest any, res de res. Haurem d'anar a casa dels meus pares per Nadal i ja he avisat als nens que els Reis fan una altra ruta més llarga i vénen menys carregats. Ja vindran temps millors.

Demà no, avui. Avui és Nadal. Demà serà Sant Esteve. Es recorda de com celebrava el Nadal, vostè? Segur que devia seure a taula amb la família i feien cagar el tió i menjaven torrons. Veu com sí que se'n recorda? No, demà no, avui és Nadal.

Aquest any és el color de moda, cregui'm. Pensi que quan el vaig veure vaig pensar que no en vendria ni un, i en dos dies ja no me'n queda cap. Al final la cosa ha anat millor del que em pensava i crec que potser farem alguna cosa de calaix.

Li he posat un plat amb galetes, plàtan i aigua i se l'ha menjat tot! Es veu que la llet no li agrada gaire perquè el got encara és ple. Mama, tu creus que aquest any cagarà fort el tió?

stats