En Comú per Encamp promet que l'FC Andorra continuarà a la parròquia

Terceravia + Independents potenciarà un estudi sobre el clima laboral dels treballadors del comú

El conseller de Joventut, Esports i Turisme i número sis de la candidatura d'En Comú per Encamp, Xavier Fernández, ha assegurat que la continuïtat de l'FC Andorra "està pràcticament tancada", refermant "la bona sintonia" entre l'entitat i el comú. Per aquest motiu, des d'En Comú per Encamp han apostat aquest dimecres sobre la gespa de Prada de Moles per fer que les instal·lacions de la parròquia siguin un referent internacional per a les estades d'equips professionals, tant a Encamp com al Pas de la Casa. Fernández ha promès "un ampli suport a tots els clubs esportius de la parròquia" i, sota el lema de 'Més Esport', ha garantit la continuïtat d'esdeveniments com l'Spartan Race, però també altres de nous.

Un altre dels objectius a assolir d'En Comú per Encamp és que clubs internacionals de prestigi facin les estades de preparació a les instal·lacions de la parròquia. Com ja ho han anat fent les seccions de l'FC Barcelona o els equips d'elit de natació de Sant Andreu i de Barcelona. 

El PS promet transparència

El Partit Socialdemòcrata+Independents d'Encamp ha denunciat les mancances del passeig Mojácar, amb un material que no deixa fer la treta de neu correctament i una barana amb electricitat estàtica. "Apropant-nos a les eleccions han intentat solucionar una part", ha manifestat la número tres de la llista, Jennifer Mitjana, fet que ha suposat un sobrecost de 900.000 euros. La llista socialdemòcrata tampoc està d'acord en la manera en què s'ha projectat la plaça de l'Església del Pas de la Casa, que havia de ser "una plaça dedicada a la ciutadania i ha acabat sent un servei d'aparcament". Infraestructura que també haurà de remodelar-se, augmentant el seu cost.

Per aturar aquest tipus de pràctiques, el partit s'ha compromès a tenir "un comú transparent", on es facin públics tots els costos detallats de les inversions d'una manera comprensible per a la ciutadania.

Terceravia vol mesurar el clima laboral

Amb la intenció d'avaluar possibles mancances i disfuncionalitats, però també detectar els punts forts en els llocs de treball dels diferents departaments del comú d'Encamp, Terceravia+Independents proposa un estudi del clima laboral. La número sis de la candidatura, Alexandra Arenas, ha afirmat que "l'essència del comú són els seus treballadors" i, per aquest motiu, "els volem tractar com un factor clau". Per això, aposten per la implementació d'un programa de formacions específiques i la dotació al personal de "material necessari i adequat per al seu lloc de treball".