Misc 18/12/2019

Ansu Fati, el blaugrana més jove en un clàssic en 80 anys

És una temporada especial per al jove de La Masia

i
Toni Padilla
1 min
Ansu Fati, davanter del Barça, controlant una pilota durant el clàssic.

BarcelonaUna setmana després de convertir-se en el jugador més jove de la història de la Lliga de Campions que marca un gol, Ansu Fati va poder continuar fent història jugant els últims deu minuts del clàssic, el primer de la seva curta carrera. Però el jove nascut a Guinea Bissau no va poder aprofitar els pocs minuts de què va disposar per batre Courtois, a diferència del que va passar contra l’Inter al Giuseppe Meazza, en què sí que va marcar un gol.

És una temporada especial per al jove de La Masia, que ja s’ha convertit en el futbolista més jove en marcar un gol amb la samarreta del Barça tant a la Lliga com a la Champions. Per batre el Madrid, en canvi, haurà d’esperar una mica. Valverde el va fer escalfar durant una bona part del segon temps i el va fer entrar per Griezmann quan faltaven deu minuts per al final.

Ho va intentar amb dues curses, jugant per la dreta, però no va poder perforar la defensa del Madrid el dia en què es convertia en el segon jugador més jove que juga un clàssic amb el Barça. Va superar Bojan Krkic, que ho havia fet amb 17 anys i 117 dies. Fati té ara 17 anys i 48 dies. El rècord és de Vicente Martínez, que tenia 16 anys quan va jugar un partit de Lliga el 1941 al camp del Reial Madrid.

stats