BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Misc 31/05/2018

Assalt final entre el Barça Lassa i el MoraBanc Andorra

Es juguen aquest divendres (19.45 hores, Movistar Deportes 1) el bitllet per a les semifinals de la Lliga Endesa

i
àlex Gozalbo
1 min
Assalt final entre el Barça Lassa i el MoraBanc Andorra

BarcelonaEl Barça Lassa i el MoraBanc Andorra es juguen avui (19.45 hores, Movistar Deportes 1) el bitllet per a les semifinals de la Lliga Endesa en el tercer i definitiu partit dels quarts de final. El club blaugrana, que ha posat a la venda entrades a quatre euros, espera una millor l’afluència d’espectadors, que en el primer partit va ser de tan sols 4.011 aficionats.

Svetislav Pesic espera augmentar la seva rotació, que a Andorra la Vella es va reduir a set jugadors. “A mi m’és igual guanyar amb cinc jugadors que amb dotze, però m’agradaria introduir més gent”, va dir el tècnic, que va ser preguntat per la seva continuïtat a Can Barça. “El primer que faré en acabar la temporada és preguntar-me a mi què vull fer i, després, parlaré amb Nacho Rodríguez. Ja hem començat a analitzar algunes coses del futur, tot i que poques”, va confessar.

Daniel Hierrezuelo, Juan Carlos García González i Miguel Ángel Pérez Pérez seran els àrbitres del partit. Segons Pau Ribas, “ningú s’esperava el que va passar al primer partit i crec que ara estem amb més confiança”.

stats