EUROLLIGA
Misc 23/01/2020

El Barça desxifra a temps l’Estrella Roja (86-82)

El conjunt blaugrana remunta contra el conjunt serbi i enforteix la quarta posició

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça va desxifrar a temps l’Estrella Roja (86-82) i es va apuntar una victòria que li permet enfortir la seva quarta posició, ja que el Maccabi va perdre a Munic. Nikola Mirotic va acabar amb 25 punts, 6 rebots i 6 faltes rebudes, però gran part del mèrit del triomf culer el van tenir jugadors secundaris com Pierre Oriola o Pau Ribas, que van decantar la balança en el tram decisiu.

El Barça mai es va sentir còmode contra un rival que va jugar sense pressió i que va saber moure les seves cartes per arribar al tram final amb opcions de victòria. La punteria des de la línia de tres punts va acabar tenint una incidència clau en una nit en què Cory Higgins es va lesionar.

Animat pels punts de Mirotic, el Barça va començar el partit imposant el seu ritme i obrint una escletxa de 10 punts en el marcador (29-19). El pas dels minuts va rebaixar la concentració de l’equip blaugrana, que va començar a perdre pilotes i a relaxar la seva defensa, dos regals que van ser aprofitats per un rival que proposa un bon bàsquet. Sense gaires noms mediàtics, l’Estrella Roja és un conjunt que sap com moure’s sobre un parquet. Un parcial de 12-23 va redibuixar un escenari que s’intuïa plàcid els primers minuts (41-42).

Després d’arribar a l’últim quart amb un avantatge de sis punts (62-68), l’Estrella Roja no va poder mantenir el nivell de fiabilitat d’un Barça que no va deixar escapar la seva quinzena victòria de la temporada.