Bàsquet - Minicopa Endesa
Misc 18/02/2018

El planter del bàsquet català es reivindica a Las Palmas

El Barça Lassa supera el Divina Seguros Joventut en el partit pel tercer lloc de la Minicopa

i
àlex Gozalbo
2 min
Carles Flores, entrenador del Barça Lassa

Las PalmasL'equip infantil del Barça Lassa ha superat el Divina Seguros Joventut en el partit per al tercer lloc de la Minicopa (68-64). El duel català, que s'ha disputat al Centro Insular de Deportes, ha arribat empatat als últims segons.

"Estem satisfets del torneig que hem fet. La il·lusió que posen aquests nanos a la pista és molt gran i hem fet un pas endavant. Les dificultats amb què s'han trobat els jugadors a la pista els han fet créixer molt. Aquesta és una gran generació de bojos i malalts del bàsquet, tots volen entrenar i millorar", ha opinat a l'ARA Carles Flores, tècnic del Barça Lassa.

Oscar de Paula

"La valoració que faig de la Minicopa és molt positiva, ens ha fet créixer molt. Vam començar sense saber què seríem capaços de fer i hem arribat a lluitar per la tercera posició sense perdre la identitat de la Penya. Aquesta és una generació molt de la casa, tenim sis jugadors de Badalona. Destaca perquè està molt unida i és molt competitiva", ha explicat Óscar de Paula, entrenador del Divina Seguros Joventut. El preparador ha estat escollit com el millor tècnic del torneig.

El paper de Victor Wembanyama, jugador de 2,05 metres del JSF Nanterre que ha disputat el torneig en qualitat de convidat, ha estat determinant. El pivot ha sumat 16 punts i 15 rebots. Entre els jugadors de la Penya ha destacat Gerard Bosch, autor de 13 punts i 17 rebots.

Aaron Ganal

El blaugrana Aaron Ganal, que va ser designat millor jugador de la fase prèvia, s'ha fet una lesió al turmell esquerre i tan sols ha pogut jugar 4:33 minuts.

La final, que ha comptat amb la presència de Florentino Pérez, l'ha guanyat el Reial Madrid, que s'ha imposat a l'Iberostar Tenerife (73-83).

stats