BARÇA
Misc 27/08/2020

Diferents grups opositors i precandidats arriben a un acord per fer triomfar una moció de censura contra Bartomeu

S'explicaran en una roda de premsa aquest divendres

i
Toni Padilla
2 min
Jordi Farré, que a les eleccions del 2015 no va  passar el tall per ser candidat, en el moment de demanar la documentació per iniciar la moció de censura.

BarcelonaEls precandidats Víctor Font, Jordi Farré i Lluís Fernàndez Alà s'han sumat a diferents grups de socis del Barça per tirar endavant una moció de censura contra Bartomeu. Jordi Farré, el precandidat que va anar a buscar la documentació per iniciar una moció es va reunir amb diferents grups opositors per coordinar una estratègia en comú.

"Ara –explica Farré– el club té cinc dies hàbils per posar-se en contacte amb el meu grup de treball i donar el vistiplau a la sol·licitud". Aquest termini s'acabarà el dimecres 3 a les 12 de la nit. Així, dijous Farré ja podria anar a buscar les paperetes i a partir de llavors tindria 14 dies hàbils per aconseguir les 16.000 signatures necessàries per emprendre la moció.

Diferents grups de socis i altres precandidats a les eleccions del 2021 havien demanat iniciar una moció de censura, però es van mostrar crítics amb Farré per anar a buscar els papers de manera unilateral, ja que un cop es posa en marxa una moció, no se'n pot fer cap altra. I si la moció no triomfa, no se'n pot tornar a fer cap altra en cinc mesos. Per tant, aquests grups es van reunir amb Farré per donar suport a una moció que el mateix precandidat demanava que no sigui la seva, sinó "la moció contra Bartomeu". Així, els grups Cor Blaugrana, Manifest Blaugrana, Dignitat Blaugrana, Senyor Ramon, SeguimentFCB, Bots Blaugranes, La Resistència del Palau i Noies Barça Twitter es sumen a Font, Farré i Lluís Fernández Alà. Avui a les 10.30 es farà una roda de premsa.

En canvi, tot i que hi estaven convidats, no s'han sumat Joan Laporta i Agustí Benedito, que ja va intentar una moció el 2017 i ara és partidari d'aconseguir la dimissió de Bartomeu a l'assemblea de compromissaris de l'octubre amb la desaprovació dels comptes.

stats