14/12/2020

'Call me Bubbles...'

2 min

Llegim que el govern espanyol estaria pensant en excloure el rei emèrit de la família reial per “alçar un altre tallafoc pels danys a l’actual monarca si el seu pare retorna”.

A nivell pandèmic i psicològic em sembla molt malament. Tenim l’Urdangarin apartat. En teoria se suposa que és a la presó per corrupció. Llavors, l’esposa, que és la que va dir al judici que no en sabia res, dels negocis familiars, també ha estat apartada. I naturalment els quatre fills que tenen també estan apartats i el populatxo no els veu tant. També estan apartats els sogres de la infanta, perquè deuen estar emprenyats pel fet que el seu fill estigui, en solitari, a la presó. En Marichalar també està apartat, perquè es va separar de la infanta Elena. I ben apartat que està, no fos cas que algú el convidi al Sálvame Deluxe. La infanta Elena no està apartada. Aquesta, de tant en tant, surt als toros. Els fills, però, Froilà i Frederica, ja estan una mica apartats, perquè van gastar diners de la targeta de l’avi, sense declarar-los. Els ex de la reina Letícia estan apartats, la mare i la tieta també, i no cal dir-ho: l’avi taxista. El rei emèrit està apartat (però per voluntat pròpia). El seu fill presumpte, Albert I, està apartat. Les amants que ha tingut, de Bárbara Rey a Corinna, apartades. Queden doncs Felip, Letícia, les dues filles que tenen i –de moment– la reina Sofia, tot i que es veu que va fer servir la pasta de l’emèrit, també.

Em sembla que quan una família té problemes estructurals tan grossos es necessita el concurs d’un assistent social. I, naturalment, fan bé de no estar junts, perquè cada un d’ells, en solitari, és una bombolla.

stats