Misc 02/06/2021

El comiat del 'Polònia' a Manuel Valls triomfa als mitjans francesos i irrita el polític

Arran de la sàtira del programa, el polític ataca TV3 i la defineix com una "màquina de guerra"

2 min
Desacomplexat estriptis de Manuel Valls a ‘El Mundo’

BarcelonaEl Polònia es va acomiadar la setmana passada de Manuel Valls amb un vídeo musical del polític que repassava el seu currículum i que el situava en llocs emblemàtics de Barcelona. El vídeo s'ha viralitzat fins al punt de creuar fronteres i arribar a França. Tant és així que en una entrevista que l'ex primer ministre gal va concedir a la cadena LCI li van posar en directe perquè expressés què li semblava. Valls, que a finals de maig va anunciar que deixarà l'Ajuntament de Barcelona, va aguantar el tipus durant l'emissió i no va mostrar una gran afectació. No obstant, per la seva reacció posterior sembla que el seu sentir no era gaire plaent, ja que va aprofitar l'ocasió per definir TV3 davant dels espectadors francesos com "una màquina de guerra, de propaganda ideològica com no n'hi ha cap altra en tot Europa". Tot i la contundència del protagonista, el vídeo humorístic del Polònia s'ha emès en molts altres canals, inclòs France 5, la televisió pública estatal.

El programa en què Manuel Valls ataca TV3

L'èxit del vídeo a França ha sigut tan notable i l'enuig de Valls tan evident que el polític fins i tot n'ha parlat a Twitter. A la xarxa social ha dit: "Aquest programa apareix en una cadena de televisió pública que és una veritable màquina de propaganda, única a Europa, al servei de l'independentisme català i amb l'objectiu de desacreditar tots els seus oponents". Una afirmació que oblida que el mencionat programa de TV3 no deixa sense la seva dosi de sàtira cap dels partits polítics catalans ni els personatges polítics rellevants d'Espanya.

Al vídeo es pot escoltar l'actor David Marcé, que dona vida a l'encara regidor barceloní, cantant una versió còmica del tema Moi... Lolita, de la cantant Alizée, inspirada en la trajectòria política de Valls. Mentre interpreta la cançó, el personatge passeja pel centre de Barcelona i s'equivoca amb els noms de tots els carrers. També apareix dient que es pren una orxata mentre surt mullant un xurro en xocolata desfeta. Per últim, ubicat al mig de la plaça Sant Jaume, surt mirant al Palau de la Generalitat i dient: "Adeu, Ajuntament de Barcelona, mai t'oblidaré".

stats