Bàsquet
Misc 12/01/2021

El Barça no bada en l’estrena de la gira russa (75-87)

L'equip blaugrana fa un partit regular a la pista del Khimki

i
àlex Gozalbo
1 min
Nich Calathes contra el Khimki

BarcelonaEl Barça va estrenar la seva gira russa amb una victòria a la pista del Khimki (75-87). L’equip rus, un conjunt ple de talent però sense cap esperit col·lectiu que tan sols ha guanyat dos partits aquesta temporada, no va poder mantenir la regularitat dels jugadors entrenats per Sarunas Jasikevicius, que va tornar a saber dissimular les baixes de Víctor Claver, Nikola Mirotic i Brandon Davies.

Nick Calathes, que va repartir 15 assistències, rècord d'un jugador blaugrana a l'Eurolliga, Cory Higgins, que va anotar 18 punts, i Kyle Kuric, que es va apuntar un 4/4 en triples (18 punts), van fer una feina notable a la pista del cuer de l’Eurolliga. El domini en el rebot va ser un altre dels aspectes decisius al Mytishchi Arena.

Després d’un bon inici (9-2), el joc del Khimki es va anar dissolent contra un Barça que va tenir paciència per esperar que els percentatges d’encert en el tir de tres punts de l’equip rus baixessin en picat. Un parcial molt favorable per al conjunt blaugrana va apuntalar les opcions de triomf visitant durant el tercer quart (60 -73).

Simon Birgander

La Penya estrena el Top 16

El Joventut de Badalona obre el Top 16 de l’Eurocup visitant l’Unicaja al Martín Carpena (20.45 h, DAZN). Carles Duran no podrà comptar amb Pau Ribas, que es recupera d’una ruptura muscular als isquiotibials de la cama dreta.

stats