07/10/2019

Enquestes

2 min

Hòstia, hòstia, hòstia, tens enquestes? Però de les internes. Ens la fotem, tios, empatem amb Vox! Hòstia, hòstia, hem de reaccionar, ràpid. ¿Potser ens hauríem de plantejar demanar cadena perpètua per als independentistes? No, no. Cadena perpètua no, que sona molt fort. Cadena perpètua liberal, això. Atenció, a partir d’ara prohibit dir que el PSOE és una banda. Ja no és una banda. Ho era ahir, però és que ahir no podíem pactar amb la banda i avui potser sí, perquè si no, ens la fotem. Res de banda. Si de cas, banda liberal.

D’acord, ja hem reaccionat. Més enquestes. Com ens va sense dir-li banda al PSOE? Malament? Hòstia, hòstia! Truca al Telva, ràpid. Que li facin un reportatge a la Lorena o al Nacho. No? Avui no hi ha Telva? Què dius? ¿Que tothom li està fent entrevistes a la Cayetana? Doncs vinga, porta l’olla, que preparem el discurs del Parlament. Fot-li goma-2, un litre. "Bèsties humanes", dos quilos. "Apreteu", dos quilos més. ETA, vinga, fot-li, fot-li, que no en falti. Terra Lliure també, fot-li. Una mica de terroristes i unes gotes de presumptes i un rajolí de recuperar el seny, però no gaire. Res de caserna de Vic, no, no, congela-ho, no va anar bé. Va, va, fot-li més “bèsties tarades”, que el caldo no té gust de res. Com va? “Chiringuitos”? Sí, unes gotetes, com a record de l’antecessora. No, no, cap proposta concreta, no. Ràpid, què diuen ara les enquestes?

Hòstia, hòstia! Ens la seguim fotent? No agrada el caldo? Però què hem de fer per no seguir caient? Posar-nos un llaç groc? No, no, això no ho podem fer. Tinc una idea. Una idea boníssima, no pot sortir malament. Escolteu-me... I si pactem amb UPyD? Sí, sí, ens podem aliar amb ells! La Rosa, en Fernando... Voleu dir que no aniria bé? Voleu dir que no és una idea genial? Què diuen? Què diuen, ara, les enquestes?

stats