07/12/2020

Inconstitucional

2 min

Mare meva, no m’ho puc creure, és que no! El rei emèrit no va ser a Espanya, pàtria del seu cor, el Dia de la Constitución. Però si quan de tu s’allunya d’enyorança es mor! No se m’acut activitat més inconstitucional.

Les raons per les quals no era a prop dels pares de l’esmentat llibre, així com dels diversos militars jubilats amb vel·leïtats literàries que li escriuen cartes a son fill, han de buscar-se, precisament, en la Constitució. Si el llibre diu que tots els espanyols són iguals i ell, posem pel cas, té una pastarrufa amagada que no tributa, i que li va regalar un col·legui, ha de marxar crosses ajudeu-me per no córrer la sort del desgraciat del seu gendre, perquè demostra, precisament, que d’igualtat res.

Com a fidel servidora i admiradora d’Albert I, el fill il·legítim de Joan Carles, cambrer de la Bisbal, pastat a ell, considero que el seu germà petit, Felip, hauria de donar unes explicacions sobre el pare de tots dos. Llegim a l’ARA que el patriarca del negoci familiar, Joan Carles, tindria certes ganes, ara mateix, de regularitzar més de mig milió d'euros. És allò que passa. Tens un pot amb monedes i bitllets que t’ha anat donant la tieta Pura per comprar-te calcetes, i al final, un dia, els comptes amb els nens i veus que hi tens més de mig milió. I cap a regularitzar s’ha dit! No t’ho esperaves, haver estalviat tant.

Pel discurs de Nadal espero amb candeletes que Felip, a banda de dir-nos que “resistiré” i que “juntos somos más fuertes” ens digui, també, que “juntos somos más ricos”. Perquè és veritat! Jo vull ser Borbona. I si per ser Borbona em toca anar als toros, com l’Elena, em dono per ben pagada.

stats