BARÇA
Misc 19/10/2020

Koeman: "No estic preocupat per la falta de gol"

El Barça ha marcat 8 gols a la Lliga, però només un en els dos últims partits

i
Albert Nadal
2 min
Koeman no admet un expedient Griezmann

Barcelona"Cada setmana és important. Comença la Champions, volem guanyar el partit, que esperem complicat, i volem guanyar els partits a casa. Volem començar bé", ha dit Ronald Koeman abans del duel d'aquest dimarts contra el Ferencváros. "Quan ets jugador o entrenador del Barça saps que sempre hi haurà pressió. Hi ha coses externes que intentem que no ens afectin. La nostra mentalitat és la d'anar partit a partit, i sabem que hi pot haver dies complicats, perquè hem fet canvis, ha arribat molta gent jove...". Koeman, en un exercici de sinceritat, ha admès que el Barça no "és el màxim favorit a guanyar la Champions" arran del que "ha passat els últims anys", i que ho hauran de "demostrar" si volen ser etiquetats com a màxims candidats.

Un dels canvis per millorar passa per la recuperació de Dembélé. "Estic content amb ell. És cert que va perdre moltes pilotes contra el Getafe durant la primera part, però hem de tenir en compte que és un futbolista que pren riscos. Li vaig demanar que obrís més el camp en lloc d'anar tant cap a dins, i els minuts de la segona part que va jugar va estar millor. Hi ha molta competència a la davantera i tots treballen per jugar".

Els dos últims partits el Barça només ha marcat un gol. "No estic preocupat per la falta de gol. En quatre partits hem fet vuit gols a la Lliga. També hem jugat partits complicats... Veig l'equip content, motivat. Decebuts per l'últim partit a Getafe, però no hi ha temps per lamentar-se perquè dimarts tenim un nou partit", ha dit l'entrenador neerlandès. Koeman ha explicat que hi ha jugadors que tenen coses a millorar, però que no està decebut amb cap dels seus jugadors.

Tot i que Antoine Griezmann encara no ha marcat aquest curs amb el Barça, Koeman l'ha defensat malgrat fer-li un toc d'atenció: "Està treballant bé, si bé és cert que pot millorar el seu rendiment ofensiu. Però l'únic que pot fer per revertir això és treballar i treballar". Koeman també ha dit que no té cap dubte de Messi, tot i que ha deixat anar que "el seu rendiment pot ser millor", però que el veu feliç com a capità del Barça. "No tinc cap queixa d'ell, ni cap dubte sobre el seu rendiment", ha afegit acte seguit en relació a l'argentí per aigualir la seva primera declaració.

Per acabar, el tècnic blaugrana ha explicat que el futbol postcovid està sent molt "estrany": "Juguem per als nostres aficionats, i no hi són. S'estan donant resultats molt estranys, com la derrota del Liverpool contra l'Aston Villa (7-2) a la Premier o per exemple el Juventus, que ja és el líder a la lliga italiana... Ens ha afectat a tots..."

stats