BARÇA
Misc 06/01/2021

Koeman no amaga la seva satisfacció (i la de Messi) a San Mamés

El tècnic i l'argentí somriuen en el triomf al feu basc

i
Albert Nadal
2 min
Koeman i Messi a San Mamés

BarcelonaEl primer gol matiner encaixat a San Mamés podia fer preveure un altre partit fosc del Barça lluny del Camp Nou, però la reacció de l’equip no va tardar en arribar i Ronald Koeman va marxar del feu basc visiblement satisfet. “En general, hem fet un gran partit. Després de l’1-0 ha sigut complicat. És cert que hi ha coses a millorar, sobretot, pel primer gol que hem encaixat: hem perdut la pilota i estàvem desorganitzats. Però crec que hem reaccionat bé i llavors hem fet grans gols, de molta qualitat, hem dominat el partit i hem sabut trobar al Leo [Messi] entre línies. Amb una miqueta més de sort a la segona part, jo crec que el marcador hauria pogut ser més ampli. En general, estic molt content”, va explicar després del triomf.

Qui tampoc va amagar el seu somriure va ser Messi que, de mica en mica, sembla que va recuperant l’alegria que tant va trobar a faltar el curs passat al Barça. “Des del primer dia que vaig començar a treballar amb ell que crec que ha fet el màxim. No m’ha sorprès la seva qualitat perquè porta molts anys a un gran nivell. Potser al principi de la temporada no estava fent tants gols i era menys efectiu, però jo el veig content i a gust amb nosaltres”, va afirmar el tècnic neerlandès.

Koeman també va repartir elogis cap a Pedri i Dembélé. Sobre el canari va dir que “sempre és important tenir bons jugadors al mig del camp, perquè és on es domina el partit. Està a un nivell molt elevat”. I respecte del francès va afirmar que mai ha dubtat de la seva qualitat, sinó que es tracta de que “estigui bé físicament i tingui continuïtat”.

stats