Motociclisme
Misc 03/12/2020

Marc Márquez torna a passar per quiròfan

La intervenció ha durat vuit hores

i
Laia Bonals
1 min
Marc Márquez: "Quan hi ha cap de setmana de curses és quan em surten les ganes i l’ansia de tornar"

BarcelonaL'equip Repsol Honda ha confirmat aquest dijous que Marc Márquez ha sigut operat per tercer cop de la fractura a l'húmer que es va fer en la primera cursa del Mundial, el 19 de juliol. El pilot de Cervera ha sigut intervingut a la Clínica Ruber de Madrid. La cirurgia, realitzada per un equip format pels doctors Samuel Antuña, Ignacio Roger de Oña, Juan de Miguel, Aitor Ibarzabal i Andrea Garcia Villanueva, s'ha realitzat amb èxit i ha tingut una durada de vuit hores.

L'accident que el va allunyar de l'asfalt ha sigut el pitjor maldecap per a ell i per a Honda. Després de la primera operació i una rehabilitació gairebé miraculosa, Márquez va intentar tornar a pujar a la moto, però no en va ser capaç. Pocs dies després, males notícies un altre cop: la placa de titani s'havia trencat i calia tornar a passar per quiròfan. Va ser llavors quan la prudència es va apoderar d'Honda i de Marc Márquez. La rehabilitació per complet va passar a ser l'únic objectiu del de Cervera, que va anunciar abans de l'última cursa a Portugal que no tornaria a competir aquesta temporada.

Aquesta tercera operació era necessària per extreure la placa de titani que li va ser implantada en substitució de la primera en la segona intervenció, el dia 3 d'agost, que li podria haver causat una pseudoartrosis, com va vaticinar fa poques setmanes el prestigiós doctor Claudio Costa. “Jo ja l’hauria operat”, va sentenciar en una entrevista.

stats