28/12/2020

Messi i l’Eibar

2 min
Messi i l’Eibar

BarcelonaAl final de l’entrevista amb Jordi Évole, Leo Messi afirma sobre el moment actual del Barça: “Amb Koeman se li ha donat una serietat, l’equip va creixent”. Té el seu mèrit ser tan optimista tenint en compte que Évole revela al principi que la conversa està gravada just després de perdre contra el Cadis i el Juventus. L’argentí, que repeteix en diverses ocasions que no actua per postureig, que el que li surt li surt, i que confessa ser introvertit i tímid i que li costa expressar els seus sentiments, diu que amb Koeman la cosa va bé i que l’equip creix després d’haver-se-la fotut contra el Cadis en un partit indigne i d’haver fet el ridícul davant de la Juve, que si hagués necessitat més de tres gols per ser primera de grup els hauria ficat. Tot en ordre.

El Barça és a vuit punts de l’Atlètic amb un partit més, ha sigut incapaç d’encadenar tres partits consecutius de Lliga guanyant i després de l’últim, a Valladolid, per fi es va entrellucar una mica d’esperança, perquè Messi i Pedri es van entendre. La notícia següent és que el crac es queda al seu país i no jugarà contra l’Eibar perquè així ho ha decidit amb l’entrenador i, hores més tard, ahir mateix, el club anuncia que té molèsties al turmell i que segueix un tractament. O el Barça s’explica fatal o resulta difícil d’entendre que el seu capità, el jugador més determinant, no torni per disputar un partit just quan semblava que tornaven a enganxar-se a un cert pols competitiu. Si estava consensuat ho podrien haver explicat el dia 22, després de guanyar a Valladolid. Si a més està amb dolors, encara amb més motiu. Tot el que està relacionat amb Messi sempre està embolicat en un embolic en el qual qui està més embolicat és ell, que, d’una banda, se sent “el dolent de la pel·lícula”, es queixa del tracte de la premsa i no sap dir quin amic té al vestidor “perquè hi ha molta gent de fora i poca de la casa”, i, de l’altra, no es penedeix d’haver enviat un burofax al club dels seus amors, el mateix que opina que “està en un moment delicat”.

Messi segueix al Barça perquè Bartomeu el va prendre com a ostatge, però a l’entrevista amb Évole conclou: “M’agradaria anar-me’n de la millor manera possible”. I això comença a semblar complicat. El déu a la gespa al qual li agradaria anar al Mercadona i al psicòleg ni tan sols és capaç de driblar els dubtes que sorgeixen sobre per què no serà demà davant l’Eibar. I aquest és ara el principal problema del Barça, no si al juny se n’anirà a jugar al City, al PSG o als Estats Units.

stats