02/01/2021

Nens famosos (i bodes?) del 2021

4 min
Nens famosos (i bodes?) del 2021

El confinament va ser molt llarg i molt avorrit. Tant, que després de mesos el catàleg de Netflix es va quedar molt curt per omplir tantes hores. Potser per això durant aquest desembre ja han començat a néixer els fills de moltes parelles heterosexuals que es van quedar tancades a casa i van decidir que no podien fiar-ho tot al banana bread. Són els fills de la pandèmia. Fruit de l’avorriment i de l’afecte dels seus pares. Alguns d’aquests nens completaran famílies que potser si no hagués estat per l’ocasió ja no haurien crescut més. D’altres simplement seguiran el camí lògic de la vida, que sempre s’obre pas en els escenaris més adversos.

Alguns dels fills de famosos -de debò...- que esperem per a aquest 2021 son els de Chiara Ferragni i Eugènia de York, que durant el 2020 van anunciar la seva pròxima maternitat. O el que és el mateix, ens van donar algunes de les poques bones notícies del 2020, en què dels famosos el més comú va ser descobrir que se saltaven el confinament gràcies als seus jets privats o gràcies a tenir propietats arreu del món. De menys lluny s’ha conegut l’embaràs de la famosa espanyola per excel·lència ara per ara, Paula Echevarría, que espera per a aquest 2021 el seu segon fill, el primer amb la seva actual parella, l’exfutbolista Miguel Torres.

El 2020, any en què la sèrie The Crown s’ha endinsat en terrenys pantanosos sobre la vida de Lady Di i Carles d’Anglaterra, els Windsor també han estat notícia per causes endògenes. I no, no estic parlant -avui no...- de la implicació del príncep Andreu en el cas Epstein. Em refereixo al fet que el 25 de setembre el Palau de Buckingham confirmava mitjançant un comunicat oficial l’embaràs d’Eugènia de York, que porta dos anys casada amb Jack Brooksbank, que com poden imaginar és un noi molt pobre. Com ella. Esperem que el naixement de la criatura no coincideixi amb algun moment judicial àlgid del seu depauperat avi matern, que potser aquest 2021 acaba declarant davant la justícia nord-americana pel mencionat cas d’abús de menors.

Com si fos una moda més de les que segueixen, el ja passat 2020 dues clàssiques de Victoria’s Secret, la sueca Elsa Hosk i l’holandesa Romée Stijrid, van anunciar que esperaven sengles criatures. La segona, a més, va afegir que les dures dietes i entrenaments als quals se sotmetia quan desfilava per a la marca de llenceria li van ocasionar problemes de salut que no li havien permès quedar-se embarassada anteriorment. Després diran que són totes primes de forma natural, que mengen de tot i que la bellesa els ve de dormir bé... “Viatjava moltíssim, treballava cada dia, m’alimentava de dietes superrestrictives”, va explicar la model, honesta amb delay. Aquest desembre ja ha nascut la seva filla: Mint van Leeuwen. És filla de la model i de Laurens van Leeuwen, amb qui portava més de deu anys de relació.

De les xarxes, només dos embarassos ens interessen. El de Chiara Ferragni, la blogger de bloggers, i el de María Pombo. La primera ja ha dit que tindrà una nena. Ella, casada amb el cantant Fedez, és tan famosa que no es fa pregar com les mendicants influencers espanyoles, que sempre mantenen la intriga fins al final de cada subnotícia de l’embaràs amb l’esperança que alguna revista del cor de 50 cèntims els compri l’exclusiva. La segona ja ha estat mare, com recorda cada dia la revista ¡Hola!, i la veritat és que ha anat tot bé, cosa que ens congratula. Però no serà per això que la seguirem més. Serà per la seva addicció a Espanya, que sempre resulta molt còmica.

Gràcies a la pandèmia tenen pares presents

Potser també podríem considerar fills de la pandèmia els nascuts en aquest període encara que fossin fecundats amb anterioritat. Aquests nens s’han criat més amb els seus pares que si no hi hagués hagut pandèmia i els seus progenitors haguessin estat dedicats íntegrament al capitalisme, com feien sempre. Felicitats, per tant, a River Phoenix II, fill de Joaquin Phoenix i Rooney Mara, que van fer un bonic homenatge al desaparegut germà de l’actor amb el nom del bebè. També a la filla de la top Gigi Hadid i el cantant Zayn Malik, que si hagués nascut sense pandèmia a la seva mare l’hauria conegut per Instagram. I al pare, a Spotify.

No els hauria passat el mateix als bessons que els van néixer al juliol a la peruana Alessandra de Osma i a Christian de Hannover, prínceps de Hannover. En ser milionaris per dret dinàstic, els pares d’aquesta bessonada no tracten gaire els seus fills sigui quina sigui la situació del món. Són tan rics que viuen al marge del capitalisme. Hi hagi o no hi hagi feina, ells no en fan.

I sense abandonar l’aristocràcia, una petita menció als casoris. Ni que sigui fent un exercici de núpcies-fició. ¿Serà aquest 2021 quan veurem Tamara Falcó de blanc? Per una qüestió d’edat -en té 39- semblaria que sí, ja que una dona defensora de la família tradicional com ella ja en deu tenir moltes ganes. Més ara, que per fi ha trobat un xicot, Iñigo Onieva, amb faccions de portada i made in La Moraleja, que sembla que se sumaria a la causa. Però esclar, al mateix temps la marquesa de Griñón en bona part viu d’organitzar xous i que les revistes li paguin per explicar-los... I aquest 2021 encara no estarem prou immunitzats per a grans xous. És perdre una oportunitat de fer calaix massa grossa, no? Potser decidirà fer una monodosi, com Chenoa, que se’ns va casar en pandèmia...

Per cert, parlant de suposats casaments, ¿serà el 2021 quan la mare de Tamara, Isabel Preysler, es casarà amb Vargas Llosa? D’una banda, la reina dels bombons del súper tampoc pot anar esperant gaire si és que -com va dir...- vol casar-s’hi, ja que el Nobel te 84 anys. Però de l’altra, fer de nuvi de Preysler és atrevir-se a un casori multitudinari, cosa que algú de risc com ell hauria d’evitar. Espero que el 2021 Fernando Simón i el Procicat dictin què es pot i què no es pot fer en el terreny celebritesc, perquè acaba de començar l’any i ja estic fet un embolic!

stats