Misc 12/09/2019

Els plans megalòmans de Florentino Pérez

Vol que el Madrid jugui a la NBA i Nadal al Bernabéu

i
Toni Padilla
2 min
Els plans megalòmans  de Florentino Pérez

BarcelonaFlorentino Pérez no deixa d’imaginar maneres per fer més gran el Reial Madrid i omplir la caixa del club blanc de diners. Diferents mitjans de Madrid van informar de les propostes que el president madridista va fer durant una reunió amb els socis compromissaris del club, com per exemple omplir el Santiago Bernabéu per a un partit entre Rafa Nadal i Roger Federer, fet que els permetria batre el rècord d’assistència a un partit tenis. “Hem intentat moltes vegades batre el rècord Guinness d’espectadors de tenis organitzant un Nadal-Federer al Bernabéu, però mai ha pogut ser. A vegades perquè a un d’ells l’agafava lesionat, o per altres raons. El millor és que com que sembla que duraran tant jugant encara tenim temps”, va dir Pérez, que aspira a superar els 27.432 espectadors que van omplir l’Estadi Pierre-Mauroy de Lilla (França) durant la celebració de la final de la Copa Davis del 2014 entre França i Suïssa. Curiosament, Rafa Nadal i Roger Federer tenen previst jugar un partit d’exhibició el 7 de febrer a l’Estadi de Ciutat del Cap (Sud-àfrica), on esperen batre el rècord d’assistència a un partit de tenis amb més de 50.000 espectadors. L’enfrontament servirà per recaptar fons que aniran destinats als programes que la Roger Federer Foundation desenvolupa a l’Àfrica.

L’altre pla ambiciós de Pérez tampoc fa referència al futbol. En aquest cas, voldria endur-se el Reial Madrid de bàsquet a jugar a la NBA: “En bàsquet juguem molts partits intranscendents. És millor jugar menys partits però millors. Hem explorat l’opció de la Lliga Europea i tinc la il·lusió de veure el Madrid a la NBA. He demanat que ens incloguin a la Conferència Est, però diuen que estem lluny. Els altres equips d’Espanya no hi tenen tant d’interès, però hi ha clubs grecs i turcs amb els quals sí que es podria fer una Conferència Europea. Només hi ha dos clubs de la NBA amb més seguidors que nosaltres a les xarxes socials”, va explicar un Florentino que ja va voler abandonar la lliga ACB després de l’última final de la Copa del Rei, quan es va sentir perjudicat pels àrbitres en el partit contra el Barça. “Ens han perjudicat en les dues últimes Copes del Rei. Pot ser casualitat, però el que em molesta és que ningú admeti l’error”, va dir davant els socis en aquesta reunió anterior a l’assemblea de l’octubre.

Florentino, que va deixar clar que té prou energia per seguir manant, va comentar que la relació amb Javier Tebas, president de la Lliga, és correcta. “Però volen col·lectivitzar drets que són nostres, i això ja no passa ni a Rússia”, va dir. Preguntat per noms de futbolistes, Florentino va assegurar que segueix de ben a prop Mbappé. “Esclar que seguim aquest francès, però el problema és que el seu club no vol vendre’l”.

stats