Misc 15/11/2017

El PP, al banc dels acusats com a persona jurídica en el cas de la destrucció de l'ordinador de Bárcenas

És el primer cop que el Partit Popular seu a la banqueta com a acusat

i
Ernesto Ekaizer
1 min
Mariano Rajoy va presidir ahir la reunió del comitè de direcció del PP. Va assegurar que està “absolutament segur” de la decisió d’activar el 155.

MadridLa secció quarta de la sala penal de l'Audiència Provincial de Madrid ha desestimat tots els recursos contra la interlocutòria de conclusió en el cas de la destrucció del disc dur de l'ordenador de l'extresorer del PP Luis Bárcenas.

La decisió deixa obert el camí perquè la jutge Rosa María Freire dicti la interlocutòria d'obertura de judici oral. Havien presentat recurs el PP, l'actual tresorera, Carmen Navarro, la Fiscalia de Madrid, l'advocat Alberto Duran i l'informàtic José Manuel Moreno, encarregat de la destrucció.

És el primer cop que el Partit Popular seu a la banqueta com a acusat com a persona jurídica i haurà de fer front a l'acusació per dos delictes: un per danys informàtics que té una pena d'entre 6 mesos i 2 anys de presó (article 264.1 del Codi Penal); i un altre per encobriment que té una pena d'entre sis mesos i tres anys de presó (article 451.2).

Interlocutòria TSJM de desestimació de recursos contra obertura judici oral per la destrucció dels ordinadors de Bárcenas
stats