29/07/2019

Que inútils, mare meva

2 min

Del tot esmaperduda, llegeixo la conversa de la negociació entre el PSOE i UP per formar govern al Regne d’Espanya, del qual som súbdites les meves cinquanta millors amigues i jo per la gràcia de... (ompliu vosaltres el text predictiu). La cosa comença amb un “Pablo, som aquí, on sou?”, que es veu que va pronunciar (per telèfon) Carmen Calvo en un hotel de San Sebastián de los Reyes, perquè al vespre anava a un programa de La Sexta (en aquella localitat) i així ja s’ho combinava. És com si hagués quedat amb ell al Novotel de Sant Joan Despí, perquè anava al 'Tot es mou' de TV3. Havien quedat, segons el diari, a les sis. I diu que en Pablo (l’Echenique) li va contestar que era a casa seva, perquè: “Ja t’he dit que si no ens doneu garanties que no hi haurà vetos i que Irene Montero tindrà una vicepresidència no podem començar la negociació”. I llavors ella li va dir que d’acord, i ell, doncs, que ja venia. Però, i segons seguim llegint, va haver de buscar un company que el porta en un cotxe adaptat, i no va arribar fins a dos quarts de vuit, quan ella ja era a punt de marxar.

Quins nervis. Si aquest escrit és veritat, durant el matí van parlar però no va servir de res. Ella li va proposar el lloc i l’hora, i ell li va dir que no hi pensava anar si no hi havia això que demanava. Però tot i així, ella hi va anar igualment! I des d’allà li va trucar i li va dir que ja hi era. I ell, des de casa, li va dir el que ja li havia dit. I llavors ella va canviar d’opinió i li va dir que sí, però ell no s’ho esperava i per anar-hi va haver de trucar al que el porta amb el cotxe adaptat, cosa que el va fer trigar molt.

Com es pot ser tan inútil? No és que odiïn la figura del relator. És que necessiten fer servir agenda escolar, com a primària. Com s’ho fan per pactar visites al metge o al club d’intercanvi de parelles? No han fet de presidents d’escala? No han organitzat una festa de final de curs amb l’AMPA?

stats