L'Spar Girona estrena la segona bombolla amb ambició (82-52)

àlex Gozalbo
1 min
Laia Palau i María Araújo

BarcelonaL’Spar Girona va començar la segona bombolla de l’Eurolliga amb bon peu i va superar amb autoritat el TTT Riga (82-52). María Araújo (19 punts i 12 rebots) es va convertir en un malson per al joc interior del rival letó, que va saber reorganitzar-se després dels seus problemes inicials, però que es va acomiadar de la victòria durant un tercer quart molt complet del conjunt català.

La defensa dissenyada per Alfred Julbe va evitar que el TTT Riga comencés el partit amb fluïdesa. Les jugadores de l’equip letó tan sols van poder anotar 6 punts durant un primer quart que va condicionar la resta del partit (14-6). El rival de l’equip català va trobar eines per refer-se i arribar al descans amb opcions de victòria, però la segona meitat va ser demolidora.

El següent partit de l’Spar Girona serà aquest dijous contra el potent Iekaterinburg, un adversari d’extrema dificultat.

Irati Etxarri

Triomf del Cadí La Seu (69-71)

El Cadí La Seu va estrenar la seva segona participació a l’Eurocup amb una victòria contra l’ESBVA Lille Métropole (69-71) a Sfântu Gheorghe (Romania). Un tap de Quinn Dornstauder va evitar que el rival francès enviés el partit a la pròrroga. L’equip entrenat per Bernat Canut disputarà aquest dimecres (15 h, web d’Esport3) el segon partit de la bombolla, aquesta vegada contra el Basket Namur Capitale.