Bàsquet - Supercopa
Misc 22/09/2019

Fontajau s'acostuma a celebrar títols

L'Spar Citylift Girona, campió de la Supercopa (82-80)

i
àlex Gozalbo
1 min
Rosó Buch aixecant el trofeu de la Supercopa

BarcelonaFontajau s’ha acostumat a celebrar títols. Uns mesos després de disfrutar de la Lliga DIA, l’Spar CityLift Girona va superar el Perfumerías Avenida (82-80) i es va proclamar campió de la Supercopa. Adaora Elonu, que tan sols va fallar dos dels onze tirs que va intentar (23 punts), va liderar el triomf d’un equip gironí que va exhibir solvència en el tram final. Els tirs lliures van servir per assegurar el triomf del conjunt local en una tarda en què Naignouma Coulibaly (16 punts i 8 rebots) i Rosó Buch també va fer una bona feina.

Eric Surís, que va tenir les baixes de Brittney Sykesy, Sonja Petrovic i Núria Martínez, va tornar a portar la iniciativa tàctica en una nova final apassionant contra un Perfumerías Avenida que va competir molt bé a Girona. Un rebot ofensiu de Tijana Ajdukovic va deixar sense opcions l’equip salmantí. Miguel Ángel Ortega no va poder comptar amb Jewell Loyd ni amb Erika de Souza, però sí amb Sílvia Domínguez.

Segona Supercopa al palmarès

El triomf va permetre a l’Spar CityLift Girona afegir la seva segona Supercopa a un palmarès que no para de créixer. La victòria reforça un atractiu projecte que aquesta temporada tindrà el repte de competir a l’Eurolliga. La bona sintonia amb els aficionats, com es va demostrar ahir, pot suposar un impuls extra en partits decisius.

stats