BARÇA
Misc 30/11/2019

Valverde: "¿Sempre has fet cas al teu pare quan t'ha dit que no vagis de festa?"

El tècnic afirma que no ha vist 'Matchday' i evita polèmiques vinculades amb la sèrie documental

i
Albert Nadal
2 min
El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, en roda de premsa

Sant Joan DespíErnesto Valverde ha atès els mitjans abans de la visita d'aquest diumenge al Wanda Metropolitano (21 h), un partit que ha pronosticat que serà dur "físicament i tàcticament" i ha recordat la importància del triomf tant pel que suposaria guanyar un rival directe en la lluita pel títol com pel reforç anímic que suposaria. "Haurem de tenir paciència per poder moure la pilota i fer-ho ràpid", ha sintetitzat. El tècnic també ha lamentat la baixa per lesió de Dembélé, que no tornarà a jugar fins al febrer, i ha afirmat que comptaran amb jugadors del filial, en referència a Ansu Fati i Carles Pérez, per suplir la seva absència.

Tot i la importància del duel contra l'Atlètic de Madrid, una de les qüestions que ha sobrevolat la sala de premsa ha sigut l'estrena de la sèrie documental Matchday, que narra des d'un vessant personal els partits més transcendentals de la temporada passada. En el primer capítol, en un ambient distès en un sopar amb el propietari de Rakuten, Hiroshi Mikitani, Gerard Piqué li explica que, durant la gira de Nova York, van reunir-se fins a cinc cops amb Valverde per sortir de festa. Malgrat que el tècnic no els va donar permís, els jugadors van sortir igual. "No he vist el documental ni la frase de Piqué, però ¿sempre has fet cas al teu pare quan t'ha dit que no vagis de festa? No siguis un mentider", ha despatxat el tècnic, fent broma, la qüestió del periodista.

Valverde també ha refusat explicar els motius pels quals dijous no van assistir ni ell ni els jugadors a l'estrena oficial del documental al Liceu. "No sé perquè no hi van anar els jugadors i, en el meu cas, doncs no ho sé... Quan t’inviten a un lloc hi pots anar o no. Això sembla un interrogatori!", ha dit el tècnic provocant alguns riures a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

"No hem de girar full"

El bon resultat contra el Borussia Dortmund de dimecres ha reforçat el Barça després d'un inici de curs amb turbulències, sobretot, lluny del Camp Nou. Valverde, però, no creu que hagin de girar full o tancar cap capítol. "Som on som per tot el que hem fet fins ara. Ens vam equivocar al principi de la temporada, hem comès errors, però també hem fet moltes coses bé. Podem tancar aquesta jornada líders a la Lliga i hem passat com a primers del nostre grup a la Champions".

stats