Misc 26/09/2020

La veu de Lesmes

Diversos vocals del CGPJ atribueixen al president de l'òrgan la frase "S'han passat tres muntanyes"

i
Ernesto Ekaizer
1 min
El president de Tribunal Suprem i del Consell General de Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, acompanyat pel ministre de Justícia del govern espanyol, Juan Carlos Campo (e), durant l'acte de lliurament de despatxos a la nova promoció de jutges, celebrat aquest divendres a l'Escola Judicial a Barcelona

Periodista"S'han passat tres muntanyes", diu Carlos Lesmes, amb el seu micròfon obert, acostant-se al ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, després d’escoltar el "Visca el rei!" que va cridar el seu col·lega José A. Ballestero. La imatge és clara. I la veu aguda és la de Lesmes.

"Sentim Lesmes quasi cada setmana en els últims set anys. No tenim cap dubte que és ell", afirmen a l’ARA diversos vocals del CGPJ. Però, a més, quan Lesmes es va reunir amb altres vocals per fer-se fotos amb els nous jutges, el vocal progressista Rafael Mozo li va preguntar pel "Visca el rei". "No s’ha notat, Rafa, però m’he quedat horroritzat", va respondre Lesmes.

Campo no ha volgut tirar més llenya al foc. Ha vingut a dir: no he estat jo. Quan aclarirà Lesmes que ha estat ell? Es necessitarà arribar a un peritatge de veus?

stats